Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerinted a pokolra kerülök?

Szerinted a pokolra kerülök?

Figyelt kérdés

Egy 21 éves lány vagyok. A szüleim nagyon szeretnek, de én nem szeretem őket, szerintem nem is tudok szeretni. Mindenkiben a hasznot nézem-lesem mindig. Nagyon pénzéhes is vagyok, elég jól keresek, de a szüleimet is rendszeresen lenyúlom titokban (csak azért is). A tesvéreim netes jelszavait feltörtem és mulatságként az email-eiket nézegettem. Barátom nincsen, mert nem találtam olyan pasit, akiből elég profitot szerezhetnék, mással pedig nem kezdek. Én nem akarok ilyen lenni, de nem tudok ellene tenni. Félek, hogy a pokolra kerülök vagy megbüntet az Isten és súlyosan megbetegszem.

Ha elmegyek gyónni, azzal rendbe hozhatom ezeket? Viszont nem vagyok megkeresztelve.

A kérdés nem kamu.

2012. nov. 27. 17:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%

Sajnos elég gonosz vagy.

Viszont, az egy jó pont, hogy ezeket felismerted magadban, hogy valamit nagyon rosszul csinálsz.

Innentől gondolkozz,hogy miért vagy ilyen,mióta, hogy tudsz e más milyen lenni az emberekkel. Tegyél fel magadban kérdéseket, és fogsz rájuk választ kapni.

2012. nov. 27. 17:53
 2/22 anonim ***** válasza:
65%
KAMU
2012. nov. 27. 17:56
 3/22 anonim ***** válasza:
67%

A pokol nem létezik. Illetve te már ott vagy.

"Én nem akarok ilyen lenni, de nem tudok ellene tenni. "

Ez nem igaz. Tudsz tenni, csak nem akarsz.

2012. nov. 27. 17:57
 4/22 anonim ***** válasza:
46%
A Földön van a mennyország és a pokol is, csak sokan ezt nem veszik észre. Mindenki maga alakítja az életét. Ha ez így neked jó, folytasd tovább, de ne várj semmi jót.
2012. nov. 27. 18:02
 5/22 anonim ***** válasza:
36%
Pokol létezik.És gyónással semmire se mész.
2012. nov. 27. 18:06
 6/22 anonim ***** válasza:
63%

A gyónás segít ha tényleg megbánod a bűneid, de te még nem tartasz itt. Már elindultál a Megváltáshoz vezető úton, hiszen felismerted hogy ez rossz. Kérd Isten segítségét, hogy megváltozzál. Egyelőre nem jutottál el a Megváltáshoz, hiszen a legfőbb parancsolatok, melyeken a többi alapszik, így szólnak:

1. Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, lelkedből, elmédből és erődből.

2. Szeresd felebarátaid, mint magadat.

Kívánom, hogy sikerrel járj.

2012. nov. 27. 18:19
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha megváltozol, nem kerülsz oda.

1. Előszőr áruld el a családodnak, mit tettél.

2. Többé ne vétkezzél és tegyél meg mindent, hogy lehetőséged se legyen rá, ha már önkontrollod nincs (ehhez kérhetsz bárkitől segítséget).

3. A profitod oszd meg azokkal, akiknek nincs.

Én sem ragadt le ott, hogy 21 éves lány, akinek csak a pénz számít. De se ragadj le magadban.

Végülis ki kellene deríteni, hogy miért van ennyire szükséged a pénzre és minek akarsz barátokat, pasit, ha egyszer van pénzed.

2012. nov. 27. 18:21
 8/22 anonim ***** válasza:
75%
Ne a haláltól félj az még messze van. Az élettől amikor visszaüt az emberek iránti viszonyod.
2012. nov. 27. 18:45
 9/22 anonim ***** válasza:

"Ha elmegyek gyónni, azzal rendbe hozhatom ezeket?"

Nem.A legelső dolog,hogy szeresd magad.úgy,ahogy vagy a hibáiddal együtt.Félsz Isten büntetésétől,a pokoltól:Ez a legrosszabb út,amerre mehetsz.

Nézz őszintén szembe magaddal.Lusta vagy,és kapzsi.Jó ez neked? őszintén,bűntudat nélkül válaszolj erre.A javadat szolgálja valóban,vagy inkább hátráltat abban,hogy teljesebb,felszabadultabb legyél?

2012. nov. 27. 18:56
 10/22 anonim ***** válasza:
15%
élj úgy, ahogy akarsz. ne félj istentől, isten nem létezik.
2012. nov. 27. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!