Van itt olyan, akinek Isten elvette a hitét? Lent.
Figyelt kérdés
Tegnap a gyülekezetben voltam. Dicsőítettünk, volt tanítás is, stb. - egy egész napos programokkal teli gyülis nap volt. Estefele volt ismét dicsőítés, és egyszer azt éreztem, hogy belül valami megszakadt. Teljes üresség fogott el. Ledöbbentem, mi lehet ez. Ezt követően egy perc sem telt el, amikor azt kezdtem érezni, hogy oda lett a hitem. Azt az űrt, amit Isten töltött ki, az most teljesen üres. Isten elhagyott engem. Biztos ez volt velem a terve. Milyen Isten az ilyen? Elhagyja azokat, akik keresik Őt, olvassák a Bibliát, igyekeznek jót tenni, járnak gyülekezetbe, hozzá fordulnak szüntelenül, és egyszer csak elveszi az ember hitét? Ő lenne a jóságos és kegyelmes Isten? Ha ilyen, akkor köszönöm, nem kérek belőle!2012. nov. 25. 17:17
31/32 anonim válasza:
És azt hiszed menő vagy hogy jársz gyülibe imázol? Egy semmi vagy haver! Bűnös vagy te is! Az Úr viszont kegyelmes és válaszol az imákra
32/32 anonim válasza:
Szia!
Isten nem elvenni szokta a hitet hanem adja.
A hit nem érzés, vagy jó érzelmi állapot, lelki boldogság és ezekhez hasonló kellemes pszichés állapot.
A hit egy szellemi valóság létezik de a fizikai világhoz tartozó dolgokkal nem lehet megragadni.
Ajánlok néhány könyvet amelyek segíthetnek helyretenni dolgokat, utána kezd el olvasni napi szinten a Bibliát és keresd a kapcsolatot Istennel.
Kenneth H./ Mi a hit?
Kenneth H./ HOGYAN SZABADÍTSD FEL HITEDET
Kenneth H./ HIT AMELY HEGYEKET MOZDÍT
Kenneth H.A SZELLEMI FELNÖVEKEDÉS
Derek P. / Engesztelés
Derek P. / Hit által lehetséges
Ezek a könyvek itt kaphatók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!