Hogyan viselje el az ember ha a férje önkielégít?
Egyre inkább feszélyez a dolog és nem tudom már mit tegyek.Amikor lehetőség van együtt vagyunk,azt mondja közben rám gondol, de engem valahogy undorít és zavar ha eszembe jut,hogy ilyeneket csinál:(Próbálom magam nyugtatgatni,hogy végül is nem tesz semmi rosszat ezzel stb, nem tilthatom meg neki.Amúgy rendes velem szeretjük egymást...(ő nem keresztény)
Valaki hasonló tapasztalatát megosztaná velem?
"És ha a te jobb kezed botránkoztat meg téged"
És aki ballal veri?
LOL ti vallásosak nem igazán szeretitek a bioszt. Jó lenne végre elővenni biológia általános sulis tankönyveket, majd később az anatómiát, s tovább megyek, a betegségeket is meg kéne ismerni, hogy az nem isten büntetése és miért alakulnak ki. Eü.-s ismidtől kérj könyvet és tanulmányozd a férfi nemiszerv működését.
Talán így könnyebb lesz elfogadni, hogy biológiai lények is vagyunk.
tudod, nálunk nőknél máshogy van általában, mi kibírjuk. Férfiaknál egészen más, ők nem annyira. Nektek meg minden undorító, ami természetes.
14.Majd rákérdezek, de nem hinném,hogy ezért van.
15.Ezzel sokra nem megyek,mivel nem hivő...
16.Mikor együtt vagyunk esze ágában sem lenne kielégíteni magát,de megcsinálom neki ha akarja szívesen a kezemmel.A szexuális életünk alapvetően szerintem nagyon is jó.Próbálok újat kitalálni,szexin felöltözni,vadul,szenvedélyesen csinálni stb. szokta is mondani milyen jó volt az együttlét.
Ez egy természetes, normális dolog a férfiaknál (ameddig nem kóros, mert ott már fejben van a baj).
Örülj neki, hogy önkielégít, és nem megcsal.
Miért undorít? Az nem undorít, ha együtt vagytok, akár behatolás nélkül is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!