Hogyan viselje el az ember ha a férje önkielégít?
Egyre inkább feszélyez a dolog és nem tudom már mit tegyek.Amikor lehetőség van együtt vagyunk,azt mondja közben rám gondol, de engem valahogy undorít és zavar ha eszembe jut,hogy ilyeneket csinál:(Próbálom magam nyugtatgatni,hogy végül is nem tesz semmi rosszat ezzel stb, nem tilthatom meg neki.Amúgy rendes velem szeretjük egymást...(ő nem keresztény)
Valaki hasonló tapasztalatát megosztaná velem?
Szia!
A férfiak zöme az önkielégítéssel,valamely hiányt szeretne pótolni!És ez a hiány nem testi,sokkal inkább lelki eredetű!
A kérdéssel,hogy"-Hogyan viselje el az ember ha a férje önkielégít?"-nem a hiányt tárod fel,hanem a megoldástól való elfordulást keresed!Hibás stratégia!
"kedves 6. hozzászóló!
Honnan idéztél?
Az első egy bibliai idézet, aminek köze nincs a kérdéshez, nem erre vonatkozik.
A második idézettel pedig én még soha nem találkoztam a Bibliámban, ebben a formában. Az első fele stimmel, hogy ketten hárman összegyűltök stb. de ez sem a kérdező kérdésére válasz.... "
- Úgy tűnik, hogy nem ismered elégg a Bibliát. A második Máté 18:20.
Még nagyobb baj, hogy nem érted.
"Feleség vagy, tehát definíció szerint is öreg, azok pedig el szokták hagyni magukat, talán nagy lett a segged, a melleid lógnak, ronda a bőröd és csak a gyerekekről beszélsz vagy hárpiáskodsz"
Ez nagyon nagy!:)))))
Rossz tapasztalataid vannak, 12-es, vagy mi?
Jó ég, be is ba.szna, ha minden feleség ilyen lenne!
Valami hiánya csak van. Régen (a vallásosak) az ilyesmit a kupiban oldották meg. Az jobb lenne?
Amúgy az a vicc jut eszembe: A hetedik évben elmegy a házaspár Afrikai szafarira. Az aszonyt elkapja egy gorilla és viszi. Segítségér kiabál: -Jenő segíts! A férj vissza szól: - na Manci, ennek mond hogy fáj a fejed.
És ez most komoly: Szegény boldogult Diana panaszkodott naplójában, hogy Charles állandóan szexet akat. Egy hónapban kétszer is! (Bár elnézve Charlest ☻)
Erre valóban pászol az angol vicc, hogy a nászéjszaka után a Sir kijelenti: - Mylédy, vegye tudomásul, hogy ön mostantól fogva terhes, mert nem vagyok hajlandó megismételni ezeket a nevetséges mozdulatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!