Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan viselje el az ember ha...

Hogyan viselje el az ember ha a férje önkielégít?

Figyelt kérdés

Egyre inkább feszélyez a dolog és nem tudom már mit tegyek.Amikor lehetőség van együtt vagyunk,azt mondja közben rám gondol, de engem valahogy undorít és zavar ha eszembe jut,hogy ilyeneket csinál:(Próbálom magam nyugtatgatni,hogy végül is nem tesz semmi rosszat ezzel stb, nem tilthatom meg neki.Amúgy rendes velem szeretjük egymást...(ő nem keresztény)

Valaki hasonló tapasztalatát megosztaná velem?

2012. nov. 21. 19:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem a férfiak 95%-a önkielégít a párkapcsolatában is.

Ez valahogy természetes is, nem vagy ott, vagy fáradt egy szeretkezéshez...bármi.

Nem nagyon hiszem, hogy ez alól bármely férfi kivétel lenne.

2012. nov. 21. 19:33
 2/25 A kérdező kommentje:
Beszólásokra nem vagyok kíváncsi.Ha nektek ez jó csináljátok de ne akarjátok megmondani nekem a tutit..
2012. nov. 21. 19:36
 3/25 anonim válasza:
84%
Kérdező, Te nem önkielégítettél még soha? Szerintem amúgy nem nagy ügy... 30/nő
2012. nov. 21. 19:36
 4/25 anonim ***** válasza:
0%

Két idézetet hoznék:

"És ha a te jobb kezed botránkoztat meg téged, vágd le azt és vesd el magadtól; mert jobb néked, hogy egy vesszen el a te tagjaid közül, semhogy egész tested a gyehennára vettessék."

Szerintem magáért beszél.

"Ahol ugyanis ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük."

Ahol viszont az ember egyedül van, csak magával foglalkozik, ott az Ördög tart gyertyát.

Gondolkozz el ezen! Mond meg neki, hogy van segítség!

2012. nov. 21. 19:38
 5/25 A kérdező kommentje:
Nem szeretném semmire sem kényszeríteni.Zsarolással,szemrehányással semmire nem megy az ember.
2012. nov. 21. 19:40
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem érzed úgy, hogy elhanyagol téged, akkor nincs semmi probléma.

Ha gyakrabban szeretkeznél vele, de őneki nincs kedve (fáradt, stb.), akkor ott viszont már probléma van, és arról beszélni kell.

Jól értettem, hogy nálad az első eset áll fenn?

2012. nov. 21. 19:42
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ahol viszont az ember egyedül van, csak magával foglalkozik, ott az Ördög tart gyertyát."

Figyelj, én sok mindenben egyetértek a keresztényekkel, pl. tolerancia, család fontossága, egymásra figyelés, de ez azért túlzás!

Nagyobb baj sose legyen valakivel, minthogy maszturbál alkalomadtán.

Ez miért baj?

Magára figyel, és?

Ha sportol, mondjuk súlyzózik, akkor is csak magára figyel.

2012. nov. 21. 19:42
 8/25 anonim ***** válasza:

kedves 6. hozzászóló!

Honnan idéztél?

Az első egy bibliai idézet, aminek köze nincs a kérdéshez, nem erre vonatkozik.

A második idézettel pedig én még soha nem találkoztam a Bibliámban, ebben a formában. Az első fele stimmel, hogy ketten hárman összegyűltök stb. de ez sem a kérdező kérdésére válasz....

Az én férjemmel amúgy nincs ilyen gond. Említsd meg neki esetleg, hogy ez bánt Téged és kérd meg, hogy ezentúl élje ki magát a szexben...

2012. nov. 21. 19:45
 9/25 anonim ***** válasza:
Szimplán nyugodj bele, ugynis az elős válaszoló elég szerény volt azzal a 95%-al... Mindenki csinálja, a változó csak az, hogy hányszor. Kényelmes, gyors, de hatékonyan csökkenti a kanosságot. Olyan mint a gyorskaja, bármennyire szereti az ember a házikosztot, néha azért jó benyomni egy hamburgert, és ez nem sértés a háziasszonynak, hanem így van és kész.
2012. nov. 21. 19:51
 10/25 A kérdező kommentje:
Van amikor nincs nagyon kedve és szerintem ez is közrejátszik.Viszont nagyon nehezen szokott elmenni,és mondta,mikor önkielégít direkt minél tovább húzza,mert az nagyobb élvezet.Biztosra veszem,hogy ezért van ez a probléma.
2012. nov. 21. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!