Szerintetek miért utálják Jehova Tanúit? Őnáluk kedvesebb embereket nem láttam!
Kedves 20.40
Ha én megmondom, hogy engem ne akarjanak megmenteni, akkor az elemi udvariasság is azt kívánná, hogy békén hagyjanak.
Nem tudom miért nincs annyi intelligencia bennük, hogy észrevegyék, mégha valakit érdekelne esetleg is a dolog ettől a szörnyű erőszakosságtól az emberek elriadnak és márcsak elemi védekezésből is elutasítják a dolgot.
Érdekes dolog ez.
Jómagam muszlimvagyok és vagy egy kolléganőm, aki Jehova Tanúja. Nála jobban soha senkivel nem tudtam elbeszélgetni hitbéli kérdésekről. Ő volt az, aki sosem támadott a vallásom miatt, egyszerűen csak meghallgatott, és aztán elmondta a saját álláspontját. Úgyhogy nekem jók a tapasztalataim.
Becsöngetni nálunk sosem szoktak, az utcán már megállítóttak egyszer-kétszer, de mondtam, hogy köszönöm, de én muszlim vagyok, és akkor kedvesen elköszöntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!