Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem tartja meg a szüzess...

Miért nem tartja meg a szüzességét sok hívő ember a házasságáig?

Figyelt kérdés
Pedig azt mondják hogy hívők, hisznek Istenben, járnak templomba. De házasság előtt lefekszenek a barátjukkal. Vagy csak valakivel, pl egy buliban stb. Miért van ez?

2012. nov. 17. 20:49
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
0%
Ja, annyi lemaradt, hogy 15 éves lány vagyok.
2013. máj. 21. 20:47
 42/47 anonim válasza:
81%

Én hiszek istenben,imádkozok,olvasom a bibliát,mégis-elkárhozás ide vagy oda-

Lefeküdtem a barátnőmmel és nem vagyunk (remélhetőleg MÉG nem vagyunk) házasok,mert,szeretem,és a szeretkezést,mint szerelmünk...amolyan beteljesülésének tekintjük,nem halálos bűnnek. Nem egy papírka fogja megmondani,vagy egy ékszer,hogy ki az akit szeretek. Isten tudja,hogy szeretjük egymást,és az igaz szerelmet biztos vagyok benne hogy támogatja.

2013. máj. 21. 22:23
 43/47 anonim ***** válasza:
0%

Oké.. tegyük fel, hogy elfogadott ténynek tekintjük, hogy normális a házasság előtt a szex.

(Mert így még van visszaút, ha kiderül vmi olyan a másikról, ami válóok lehet; vagy mert még nem képesek a fiatalok egy külön családot alapítani; vagy mert nem a szexért akar házasodni; biológiai dolog, mert nem halálos bűn; stb)

de akkor mitől más a házasság? mire jó az a papír, és minek egy vagyon költeni eljegyzésre meg esküvőre?

Semmi nem változik, csak a facebookon a családi állapot.:)

2013. jún. 14. 17:14
 44/47 anonim ***** válasza:
akkor nincs értelme a házasságnak, ha megcsalják egymást miközben tart
2013. jún. 16. 18:58
 45/47 anonim ***** válasza:

A szex az ember természetes ösztönéből jön.

És milyen rossz lenne 'túl későn' megtudni, hogy kicsi a kuki és 10 mp alatt elsül...

2014. okt. 1. 01:35
 46/47 anonim válasza:
13-asnak: tökéletesen egyetértek, végre vannak normális gondolkodású emberek is.
2017. júl. 3. 20:27
 47/47 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés, nem volt kellemes végigolvasni a válaszokat.
2018. júl. 30. 15:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!