Van itt egy hívő ember? Szánna rám egy kis időt?
Figyelt kérdés
Valakit kérhetek így ismeretlenül,hogy imádkozzon értem? Ma kaptam egy igét,ami megtérésre szólít fel. Nekem most minden zavaros,kesze-kusza az életem. Kérnél egy igét az életemre és a hogyan továbbra és le is írnád(akár privátban is)? Köszönök előre is minden segítséget,bármilyen igét is kapsz kérlek írd le!2012. aug. 29. 20:35
1/37 anonim válasza:
Nem tudom, hogy érted azt, hogy kérjünk egy igét az életedre, de este imádkozni fogok azért, hogy rendeződjön az életed, és meg tudj birkózni a problémáiddal.
2/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Valami olyan igére gondoltam,ami utat mutat és megtudhatom,hogy mi a célom vagy,hogy miért történnek velem ezek a dolgok.
2012. aug. 29. 20:57
3/37 anonim válasza:
Én is imádkozom érted. Minden jót kívánok! :)
4/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. aug. 29. 21:05
6/37 A kérdező kommentje:
Szükségem van rá! Köszönöm!
2012. aug. 29. 21:35
7/37 anonim válasza:
"Az az Isten akarata, hogy szentek legyetek." 1Thess 4,3
8/37 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm!Én meg pont ezt olvastam: "Mert a mi pillanatnyi szenvedésünk igen-igen nagy örök dicsőséget szerez nékünk." Ezek az igék akkor most arra utalnak,hogy meg fogok térni/meg kell térnem?
2012. aug. 29. 21:49
9/37 anonim válasza:
Bizonyos, hogy az Úr azt szeretné, hogy megtérj. A döntés a tiéd. Imádkozunk érted! :)
10/37 anonim válasza:
"Ekkor monda Jézus az ő tanítványainak: Ha valaki jőni akar én utánam, tagadja meg magát és vegye fel az ő keresztjét, és kövessen engem.
Mert aki meg akarja tartani az ő életét, elveszti azt; aki pedig elveszti az ő életét én érettem, megtalálja azt.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?" (Máté 16:24-26)
Imádkozom érted!
<><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!