Őszintén hívő keresztény ember vízipipázik-e?
Figyelt kérdés
Érvek, ellenérvek?2011. máj. 21. 21:32
1/23 anonim válasza:
Ember, mi köze egymáshoz a kereszténységnek, meg a vizipipának? Egyébként miért ne férne össze a kettő?
2/23 anonim válasza:
Nem. De nem azért mert tiltja a vallás, hanem azért mert a vallásos emberek konzervatívak, azt hiszik vizipipa = drog.
3/23 anonim válasza:
Hívő kereszténynek nincs szüksége vizipipára hogy élvezze az életet azonkívül még egészségtelen is.
5/23 anonim válasza:
Miért ne? A kereszténység nem jelenti azt, hogy naphosszat gubbasztasz odahaza, és imádkozol.
Jézus borissza, társasági ember volt...
7/23 anonim válasza:
én már a cigivel is úgy vagyok, hogy az a Szentlélek templomát rombolja, amiért felelősséggel tartozom, úgyhogy nem szívom. De ez én vagyok, attól még lehet valaki őszintén keresztény, hogy mértékkel akár vízipipázik is.
8/23 anonim válasza:
Csak, hogy tisztázzuk, amíg nem kerül fű a pipába, sokkal kevésbé káros, mint egy cigi.
9/23 Tyler913 válasza:
Nem hitkerdes,hogy valaki cigizik vagy vizipipazik-e.Ezekkel egyutt is lehetsz hivo.Persze nem biztatlak semmilyen fuggosegre,de az alkalmankenti vizipipazastol nem lesz bajod.
10/23 anonim válasza:
Félrehallottad a dolgot: nem vízipipázik, hanem vízipolózik !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!