Van itt egy hívő ember? Szánna rám egy kis időt?
Kedves Felebarátom, A Károli bibliából linkelem neked a következő mondatot, és magad is utána nézhetsz.
János 17:3
Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és a kit elküldtél, a Jézus Krisztust.
Az Új világ fordítású bibliában pedig így van leírva:
(János 17:3) 3 Az pedig az örök élet, hogy ismeretet szerezzenek rólad, az egyedüli igaz Istenről, és arról, akit elküldtél, Jézus Krisztusról.
Látod mekkora a különbség?
Mind a két versben azt írja, hogy ismerjük meg az egyedüli Igaz istent, és Jézust.
Megismerni valakit, vagy ismeretet szerezni valakiről az ugyan az.
Bocsi de sírógörcsöt kaptam, amiért ekkora gyűlőlettel vagy a biblia szava iránt, csak azért mert Jehova Tanújaként írtam az idézetet és nem reformátusként. amíg nem volt az Új világ fordítású biblia, a Károlit használtuk hosszú időkön keresztül, és akkor te még a világon sem voltál!!!!
az emberek a Károli Gáspár fordításnak sem hittek pedig azt használtuk ugyan azzal a magyarázattal amivel mai napig is.:)
Isten áldjon!
Zsömle/lány
"Megismerni valakit, vagy ismeretet szerezni valakiről az ugyan az."
Hát pont nem ugyanaz; és ez a lényegi különbség.
Higgy az Úr Jézusban, és üdvözülsz mind te, mind a te házad népe! "ApCsel.16:31
Ha Istennek ajándékozod a szíved, és az Ő Igéje szerint élsz, örök életed lehet a Mennyben! Ahol nem lesz több halál, sem gyász, sem kiáltás...
Kívánom, hogy hozz helyes döntést, én már megtettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!