Hogy oldjam meg a konfliktusaim?

Több mint dupla ilyen idős keresztényként az a tapasztalatom, hogy ha nem ütünk vissza, sőt odatartjuk a másik arcunkat is ugye, akkor mintha direkt provokálnánk, hogy továbbra is rajtunk éljék ki az agressziójukat. Sajnos a világ nem az evangélium szavai szerint él, hanem a farkas törvények szerint... Az erősebb megeszi a gyengébbet, s ha néha nem tudod elővenni a boxkesztyűt, te leszel mindenki lábtörlője...
Én sem fejtettem még meg, hogy pontosan hogyan kell erősnek és nem kikezdhetőnek lenni egy közösségben anélkül, hogy én rúgnék másokba, de belém se merjen senki rúgni... Még dolgozom a témán...
n

Nem értem mit értesz "keresztény gondmegoldás"-on. Jézus mit tenne? Két dolog biztos: 1. Nem mondana olyanokat hogy azért bántanak mert féltékenyek, 2. Megbocsátana.
"...a kezeimet boxos védekezős tartásba raktam és rögtön beijedt, utána is kezdtem menni és futott." - Hát már ne is haragudj, de te ezt keresztény magatartásnak nevezed? Ilyenkor érzem hogy erkölcs szempontjából mindegy hogy valaki hívő keresztény, vagy ateista-e.
Na mindegy! Szerintem ezen az oldalon megtalálod a megoldást a problémádra: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!