Hogyan oldjam meg ezt?

Figyelt kérdés
Az egyik osztályt az évfolyamon szétbontották, így a mi osztályunkba is jöttek jó páran. Nos, jöttek olyan emberkék, akikkel nem túlságosan szívleljük egymást. Nem keresem a társaságukat, inkább kerülöm őket, én mindig is az a csendben meghúzódó, egyedül szenvedő típus voltam. A viselkedésemből érthetendő, hogy nem akarok velük még csak beszélgetni sem, ilyen beképzelt p*csákkal, akik ràadásul iq bajnokok is én nem állok le dumálni, mert hát a vége sosem túl jó. Kiszemeltek maguknak, mert nem vagyok olyan mint a többiek. Nincs azzal baj, hogy visszaszóljak meg ilyesmik, de hogyan koptassam le őket?
2012. szept. 3. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenkivel úgy bánnak ahogy engedi.
2012. szept. 3. 23:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze. :)
2012. szept. 3. 23:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha mindig kedves és segítőkész vagy velük, nem fogják tudni mire vélni a viselkedésedet, és nem fognak tudni beléd kötni.
2012. szept. 4. 11:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezekkel lehetsz segítőkész, és kedves, nem érdekli őket, akkor egyébként sem kedvesként tekintenek rád, hanem ezt nyalásnak tekintik..
2012. szept. 4. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!