Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy oldjam meg a konfliktusaim?

Hogy oldjam meg a konfliktusaim?

Figyelt kérdés
14 éves keresztény fiú vagyok. Az osztályom elért arra a szintre hogy annyira féltékenyek rám hogy szinte csesztetnek. Képregényeket csinálnak rólam, kigúnyolnak stb. Múltkor az egyik gesztenyével akart dobálni, én a kezeimet boxos védekezős tartásba raktam és rögtön beijedt, utána is kezdtem menni és futott.Én viszont nem így akarom elintézni ezeket. Mit tegyek hát?

2012. nov. 9. 20:07
1 2
 1/13 Zsizsik666 ***** válasza:

"Képregényeket csinálnak rólam,"

Én mindig azt mondom, inkább utáljanak, mint észre sem vegyenek legalább érdekes vagy. Nem unalmas. mire féltékenyek, konzerv cipőd van? Vagy márkás ruhád? Hát tudod, mai világban...

Mi is csináltunk annakidején képregényeket két érdekes csávóból, szét is osztottuk a faluban. :D

2012. nov. 9. 20:12
 2/13 anonim ***** válasza:

Itt valóban fontos kérdés lenne hogy mi az ami miatt a konfliktusaid vannak? A hitet miatt bántanak, vagy valami egyéb dolog van az ügy mögött. Fontos részletesebben tudni, mert különböző helyzetekre különböző módon kell válaszolni.

Már csak azt is hogy milyen tanácsot vársz, igéket, vagy hogy kihez fordulj vagy esetleg hogy min változtass? Kicsit pontosíts.

2012. nov. 9. 20:17
 3/13 A kérdező kommentje:
Most egoistának gondoltod, de amiatt utálnak hogy jól nézek ki és kifejezetten szép lány barátaim vannak, illetve azért is csesztetnek mert észrevették hogy nem visszavágós tipus vagyok és valakin ki kell élniük magukat
2012. nov. 9. 20:23
 4/13 A kérdező kommentje:
Arra kérek tanácsot hogy kezeljem ezeket a konfliktusokat, hogy oldjam meg őket
2012. nov. 9. 20:24
 5/13 anonim ***** válasza:

Beszélgess velük kultúrált módon.

Már csak 1 évig vagy velük nem?

2012. nov. 9. 21:42
 6/13 anonim ***** válasza:

14 éves keresztény fiú... szép lányokkal....

Keresztény?

Jézus mit tenne?

2012. nov. 9. 22:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Ne másokban keresd a hibát! Például nekem nem szimpatikus ha valaki egoista, pedig te annak tűnsz. De hogy ez hogy jön a vallás topikba?
2012. nov. 9. 22:25
 8/13 A kérdező kommentje:
Úgy hogy én keresztény módon akarom megoldani a problémát és nem tudom mi tévő legyek és nem tudom Jézus mit tenne ezért irtam ki a kérdést
2012. nov. 9. 22:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy miért üldöznek téged?
2012. nov. 9. 22:48
 10/13 A kérdező kommentje:
nem üldöznek csak szivatnak,de kicsit már elfajult, a viccestől túlmenő módon
2012. nov. 9. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!