Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a Hit Gyülekezete legnagyob...

Mi a Hit Gyülekezete legnagyobb titka?

Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 14:28
1 2 3
 21/22 kzs ***** válasza:

Hadd tegyek hozzá valamit az eddigi válaszaimhoz.

Nevezetesen azt, hogy nekem semmi közöm a Jehova Tanúihoz.

Számos tanításaikban nem osztozkodom, ami miatt eldöntöttem, hogy sohase fogok oda tartozni.

De akkor is: NEM kezdek gyűlölködő hazugságkampányba ellenük, NEM kezdek el provokatív szemét kérdéseket/válaszokat faragni ellenük, hanem egész egyszerűen nem foglalkozok velük.

Ez minden.

Meghagyom őket abban a tudatban, hogy saját vallási meggyőződésük alapján keressék Istent, és kész.

Namost, akinek nem inge, ne vegye magára.

De akinek inge, az IGENCSAK vegye magára.

OK?

----------------------

Kérdező: ami engem illet, részemről a ilyen kérdések helyett ("Mi a Hit Gyülekezet legnagyobb titka") sokkal inkább olyan témákhoz tennék fel kérdést, amik építő jellegűek: mint pl. a halottak feltámadása, gyógyulás, örök ítélet, stb.

Úgy gondolom, hogy ezek lennének hasznosak, hiszen megoszthatnánk egymással a SzentÍrás erre vonatkozó kijelentéseit. Vagyis ezekből épülhetnénk.

2012. nov. 8. 21:18
 22/22 anonim ***** válasza:

@ 16:

Szia :)

Köszönöm szépen a linkeket. :)

A többire nem reagálok; úgy látszik, ezt a kérdést nem fogjuk szétoffolni. De sebaj, van mááásiiik. :D

2012. nov. 10. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!