Mi a Hit Gyülekezete legnagyobb titka?
Hadd tegyek hozzá valamit az eddigi válaszaimhoz.
Nevezetesen azt, hogy nekem semmi közöm a Jehova Tanúihoz.
Számos tanításaikban nem osztozkodom, ami miatt eldöntöttem, hogy sohase fogok oda tartozni.
De akkor is: NEM kezdek gyűlölködő hazugságkampányba ellenük, NEM kezdek el provokatív szemét kérdéseket/válaszokat faragni ellenük, hanem egész egyszerűen nem foglalkozok velük.
Ez minden.
Meghagyom őket abban a tudatban, hogy saját vallási meggyőződésük alapján keressék Istent, és kész.
Namost, akinek nem inge, ne vegye magára.
De akinek inge, az IGENCSAK vegye magára.
OK?
----------------------
Kérdező: ami engem illet, részemről a ilyen kérdések helyett ("Mi a Hit Gyülekezet legnagyobb titka") sokkal inkább olyan témákhoz tennék fel kérdést, amik építő jellegűek: mint pl. a halottak feltámadása, gyógyulás, örök ítélet, stb.
Úgy gondolom, hogy ezek lennének hasznosak, hiszen megoszthatnánk egymással a SzentÍrás erre vonatkozó kijelentéseit. Vagyis ezekből épülhetnénk.
@ 16:
Szia :)
Köszönöm szépen a linkeket. :)
A többire nem reagálok; úgy látszik, ezt a kérdést nem fogjuk szétoffolni. De sebaj, van mááásiiik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!