Hitgyülekezetbe járás - öngyilkossági kísérlet. Mi a véleményetek? Bővebben lent.
1. vagyok.
Nem kell bexarni.Csak a Jézusos hasonlatokkal vannak megőrjítve,valszeg azzal is lehet gyógyítani őket.
Azért arra ne vegyél mérget Pietrosol, hogy a tizenéves srácokat könnyű "agymosni". A fiatalokra jellemző a lázadás. Középiskolásokból már nem fognak tudni szolgákat csinálni. Nagyon hamar botrány lesz meg Another Brick In The Wall :))))
Ezenkívül az a véleményem, hogy az oktatásba való bekapcsolódás is a szekta pénzéhségét tükrözi.
Azt nyilatkozták (azzal nyugtatták a közvéleményt), hogy nem lesznek változások a világi iskolákhoz képest.
Akkor meg minek nekik? Más ok nem jut eszembe csak a PÉNZ.
Szia ma 10:18!
Legyen igazad Koma a srácokat illetően!
Nekem több helyen vérik a történet.
Szerintem az illetőnek volt valami egyéb baja és azért akart öngyilkos lenni.
Nem hiszenm hogy valaki, aki élni akar, az ilyen dolgot művel.
Ha nagyon buta, akkor is kétségbeesésében is az lenne a normális, hogy biztosra akar menni, hogy ő bűnös. Tehát utána jár a dolgoknak vagy kérdezősködik.
Mellesleg pedig, ha ismeri Istent, akkor tudja, hogy ő szerető és megbocsátó, de az öngyilkosságot annyira nem preferálja.
Tehát az illetőnek valami egyéb baja kellett lenni.
A többiekben max akkor felelőseg, ha kaptak jelet, de nem vették figyelembe.
Tényleg komolyan gondoljátok, hogy a hit gyülinél ilyen agymosás megy, hogy kitörölnek belőled mindent, aztán azzal tömik tele a fejd, hogy gonosz vagy, rossz vagy, bűnös vagy és a megoldás az öngyilkosság?
Ha nem részletezed, akkor a kérdésnek nincs a továbbiakban értelme, csak rágalmazás.
A legjobb, amit tehetsz, amit már valaki írt, hogy megmondod neki, hogy Isten mindenkit szeret és senki sem hibátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!