Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a sátánisták legnagyobb titka?

Mi a sátánisták legnagyobb titka?

Figyelt kérdés

2012. nov. 5. 18:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
szerintem az hogy Jézus legyőzte a sátánt
2012. nov. 5. 18:16
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A Coca-cola receptje.
2012. nov. 5. 18:26
 3/16 anonim ***** válasza:
Tudják, hogy hol lehet kapni olcsón jó sört.
2012. nov. 5. 20:08
 4/16 anonim ***** válasza:
2012. nov. 5. 23:44
 5/16 anonim ***** válasza:

Mindenki tudja, hogy isten nem létezik sem sátán. Mindenkit a titkos társaság etet, melyet természetesen a média közvetít. Hiszen miből is nyerünk információkat. Kik is tudnak jobban agyat mosni, mint a média.

Én nem hiszem, hogy ennek a földbolygónak lenne istene. Akkor már régen megmutatta volna magát, sőt akkor nem lenne ennyi éhező ember, meg szegény ember. Ha pedig az utolsó napon jönne elő isten (a sok ember csalódna benne, hogy amikor könyörgött hozzá, nem segített nekik).

Én inkább és biztosan hiszek a titkos társaságban, akik irányítják a nagyobb fejeket (halakat), és a Haarp -ban, amivel megzavarhatják az időjárást. Nem pedig isten irányítja az időt.

Mindezt isten meg ehhez hasonló dolgok a titkos társaságok találták ki. És én elhiszem, amit a zeitgeist-ben mondanak. Inkább, mint istenben, meg az UFO-kban.

2012. nov. 6. 03:37
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha Jézus legyőzte volna a sátánt, akkor most az egyháznak nem lenne mivel ijesztgetni a híveket.
2012. nov. 6. 11:59
 7/16 A kérdező kommentje:
egy döbbenetesen egyszerű dologról van szó, érdemes rajta gondolkodni
2012. nov. 6. 17:16
 8/16 anonim ***** válasza:
Az, hogy a sátán nem létezik.
2012. nov. 6. 17:55
 9/16 anonim ***** válasza:
Sátánnak nincs titka, ő vétkezet a szívében és az atyával egy szinten akart lenni ami lehetetlen az atyához senki sem hasonló
2012. nov. 6. 19:24
 10/16 anonim ***** válasza:

Ajjjajjj, Kérdező, már te is kezded? :D

Majd legyél olyan jó, hogy nem süketelsz annyit, mint Súr szokott. :)

Ma már feladtam a küzdelmet, nem bírom tovább olvasni a zöldségeit...

2012. nov. 6. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!