Huhh itt aztán csak repülnek a negatív gondolatok vagy a ,,isten nem is létezik,, szövegek. Egyébként a ,,minket irányító médiáról,, bár ez igaz de én nem úgy látom, hogy a média Isten mellet állna ki. Miért mit látsz nap mint nap a tv-ben? A szabadosság és a romlott erkölcsök kacsintanak vissza rád majdnem mindegyik adóról. Akkor a média hitetné el az emberekkel, hogy Isten van? Badarság...amúgy melyik egyház terrorizálja a híveit a sátán létével? Én katolikus vagyok(gondolom mindenki a katolikus egyházra gondolt) de az én egyházam ugyan nem! Persze régen talán de ma más idők járnak. Tudjátok az alapvető probléma az(amit nem győzök minden fórumon hangsúlyozni), hogy az ember manapság annyira kevéj és nagyképű + ez egy anonim oldal és itt mindenkinek nagyobb az arca! Itt mindenki felületes és témába vágó tudás nélkül osztja az észt. ,,Isten nem létezik,, vagy az ,,egyház csak eteti a népet,, szöveg lehet tartalmas számomra(annak ellenére, hogy vallásos vagyok) de csak akkor ha valódi tartalom vegyül belé. Ám én azt figyeltem meg, hogy itt vádak folyton repülnek mindenki felé de azt pl alátámasztani senki sem tudja NORMÁLISAN! ,,Alátámasztani? Minek? Ez így van és kész!" - igen egyszerűbb így. De arra már senki sem veszi a fáradtságot, hogy utána is nézzen pár dolognak. Könyveket olvasni stb. a témában. Ahogy többször is írtam akit végre érdekel egy normális vallásról szóló könyv az olvassa el: F. Varillon: A Hit öröme, az Élet öröme c. könyvet!
Ami meg a sátánizmust illeti: véleményem szerint pofon egyszerű. Olyan elveket hirdet ami sokak számára elég vonzó lehet. Plusz manapság még divat is egyes körökben az lenni. De mi is vonzza oda a beteges és idióta embereket? Először is hirdeti a teljes szexuális szabadságot. A fekete misék gyakran orgiákba és tömegszexekbe csap át. A boszorkány avatásokon(ilyen is van) a beavatás úgy nézett ki(egy volt tag elmondásából), hogy kifektették az asszonykát középre és kifeszítették a kezét és a lábát majd mindenki átment rajta. Vagy aki misztikát keres benne az szintén megtalálja. A nagyon ,,vallásos,, sátánisták már elmennek a szellemidézéshez vagy a kakas áldozatig is. De bizonyítékokat is találtak arra már, hogy némely körökben már embert is áldoztak. Gondoljunk csak a nemrég lebuktatott ukrán Kijevi sátánista rendre ahol egy gyermeket raboltak és itták meg a lecsapolt vérének egy nagy százalékát a többit meg ,,felajánlották,, a sátánnak.
Továbbá siker az is(bár ez csak vallásos felfogás), hogy a sátán ereje egyre nagyobb ebben a világban(erről ír is a biblia, hisz Jézus is akkor fog erre a földre jönni mikor már alig hisznek benn). A sötétség jelenléte egyre észrevehetőbb szerintem. A millió magányos és megkeseredett embertömeg, a végtelen szenvedés, könny és bánat. A világ meg mint egy nagy körhinta ahol akik nem bírják tovább ezt a ,,végtelen vidámságot és bujaságot,, maximum kihullanak szépen. A piacgazdaság és a globalizmus szépen tönkre teszi az emberek erkölcsét és a nemzeti értékeket! Ahogy megy az idő folyása úgy fakul. Szerintem mégiscsak igaz a fordított evolúció elmélet!(aki nem tudja az keressen rá, Hamvas Bélánál keresse)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!