Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért bántanak mindig a...

Miért bántanak mindig a vallásom miatt?

Figyelt kérdés
Nagyon vallásos katolikus szüleim vannak, és az iskolában mindig gúnyolnak, egyszer meg is vertek, meg szentfazéknak csúfolnak a többiek, mert nekem nem engednek meg olyanokat mint nekik.
2012. okt. 28. 20:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Nem provokáltad őket, vagy okoskodtál?
2012. okt. 28. 20:15
 2/30 A kérdező kommentje:
Nem csináltam semmit. Csak anyukám hittantanár a suliban, ezért sokan ismerik.
2012. okt. 28. 20:25
 3/30 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. okt. 28. 20:33
 4/30 anonim ***** válasza:
72%

Nos,nem fogom szépíteni,a katolikus vallásban van elég képmutatás,ezért sokan utálhatják.(Engem is katolikusnak neveltek amúgy)de az azért durva,hogy csak ezért megvertek.Sajnos az a baj,hogy elhiszem,hogy te személyesen nem csináltál semmit,ilyen világban élünk:(

Nem tudom milyen korosztály vagy,de a "gyerekek" különösen kegyetlenek tudnak lenni egymással,kiközösítik azt aki kilóg kicsit a sorból.

2012. okt. 28. 20:38
 5/30 Zsizsik666 ***** válasza:
49%

Az én történetem is hasonló, megértelek:

Nagyon vallásos katolikus szüleim nincsenek, és az iskolában mindig hisztiztem, egy katolikus meg is akart pofozni, meg girheskének csúfolt, a többiek megverték, mert neki nem engedtek meg olyanokat mint nekem.

Tanulság: háttérben meghúzódni, vallást magánügyként kezelni. Beilleszkedni a közösségbe.

2012. okt. 28. 20:44
 6/30 anonim ***** válasza:

Mert primitívek. Tényleg írtam egy regényt, de erre nincs jobb szó. Általánosítanak, az empátiájuk és az önkontrolljuk erőssége pedig a béke segge alatt van. Valamint azt pumpálják beléjük, hogy mivel szabadok, bármit megtehetnek (azt is ami másnak árt), mivel modernek így minden róluk szól. A többi ember vagy szánalmas, vagy nyomorék, vagy kiírtandó.

Ezek vagytok ti. Tisztelet a kevés kivételnek, akiktől nem undorodom.

2012. okt. 28. 20:59
 7/30 A kérdező kommentje:
12 éves vok. zsizsik, én nem kötözködtem senkivel, a többiek bántanak engem,nem tudom mért. Engem szigorúbban fognak a szüleim mint őket, de nekik nem mindegy mit csinálok én? meg hogy olvadjak be, én is csúfoljam magam?én vagyok a legcsendesebb fiú az osztályban, ennél jobban nem tudok eltűnni
2012. okt. 28. 21:01
 8/30 anonim ***** válasza:

Vannak olyan korcsok, akik emiatt piszkálnak téged.

Mindenképpen beszélj a tanárokkal és a szüleiddel, hogy neked nem jó ott. Vigyenek el. De hidd el, hogy hosszú távon nem tesz jót neked ez. Szerencsére 2 év múlva kb. talán értelmesebb emberekhez fogsz kerülni.

De jobb előbb elmenni....

2012. okt. 28. 21:07
 9/30 Zsizsik666 ***** válasza:
B@szki kérdező, akkor nemtudom. Én átmennék egy másik suliba.
2012. okt. 28. 21:08
 10/30 anonim ***** válasza:

Zsizsiknek meg külön küldök egy ajándék számot:

https://www.youtube.com/watch?v=Pthqce7HUKQ

Neked kérdező meg itt van ez:

https://www.youtube.com/watch?v=2-KGHMl9haA

:DDD

Ráadásnak:

https://www.youtube.com/watch?v=LFJIBtqunHY

2012. okt. 28. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!