Miért bántanak mindig a vallásom miatt?
Nos,nem fogom szépíteni,a katolikus vallásban van elég képmutatás,ezért sokan utálhatják.(Engem is katolikusnak neveltek amúgy)de az azért durva,hogy csak ezért megvertek.Sajnos az a baj,hogy elhiszem,hogy te személyesen nem csináltál semmit,ilyen világban élünk:(
Nem tudom milyen korosztály vagy,de a "gyerekek" különösen kegyetlenek tudnak lenni egymással,kiközösítik azt aki kilóg kicsit a sorból.
Az én történetem is hasonló, megértelek:
Nagyon vallásos katolikus szüleim nincsenek, és az iskolában mindig hisztiztem, egy katolikus meg is akart pofozni, meg girheskének csúfolt, a többiek megverték, mert neki nem engedtek meg olyanokat mint nekem.
Tanulság: háttérben meghúzódni, vallást magánügyként kezelni. Beilleszkedni a közösségbe.
Mert primitívek. Tényleg írtam egy regényt, de erre nincs jobb szó. Általánosítanak, az empátiájuk és az önkontrolljuk erőssége pedig a béke segge alatt van. Valamint azt pumpálják beléjük, hogy mivel szabadok, bármit megtehetnek (azt is ami másnak árt), mivel modernek így minden róluk szól. A többi ember vagy szánalmas, vagy nyomorék, vagy kiírtandó.
Ezek vagytok ti. Tisztelet a kevés kivételnek, akiktől nem undorodom.
Vannak olyan korcsok, akik emiatt piszkálnak téged.
Mindenképpen beszélj a tanárokkal és a szüleiddel, hogy neked nem jó ott. Vigyenek el. De hidd el, hogy hosszú távon nem tesz jót neked ez. Szerencsére 2 év múlva kb. talán értelmesebb emberekhez fogsz kerülni.
De jobb előbb elmenni....
Zsizsiknek meg külön küldök egy ajándék számot:
https://www.youtube.com/watch?v=Pthqce7HUKQ
Neked kérdező meg itt van ez:
https://www.youtube.com/watch?v=2-KGHMl9haA
:DDD
Ráadásnak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!