Ciki ha felvállalom a vallásomat? 15/L lenn bővebben
Attól függ, hogyan vállalod fel! Szerintem ha nem próbálsz folyton téríteni, nem oltasz le mindenkit a "bűnös" dolgok miatt, vagy idézel állandóan a bibliából, akkor teljesen okés. Én nem vagyok hívő, de ha valaki keresztet hord, bibliát olvas, gyülekezetbe jár, akkor nem nézem le, vagy akkor sem, ha pl mozlim, vagy zsidó. Nekem is megvannak a nézeteim, nekik is, nektek is, még beszélgetni is lehet róla (szoktam kulturáltan).
De egy fontos van: ha te azt akarod, hogy elfogadjanak így, te is fogadd el pl az ateistákat!
Ui.: Gondolom keresztény vagy, na őket személyesen nagyon bírom, szimpatikus, normális emberek (az igaziak persze, remélem, nem hordod állandóan a rózsafüzért, attól herótom van)
"Szia judit vagyok és keresztény"
Ez nem volt rossz :-)
"Judit" jelentése: Júdea lánya.
A keresztények nem igazán kedvelik, ha egy lány Judit nevet kap.
Amúgy te meg mitől vagy "vagány", ha nem mered vállalni a vallásodat? Ciki vagy nem ciki - nem mindegy? Ez a kötelességed, ha vallásos vagy.
Ha a vallásod felvállalása abból áll, hogy segítőkész, barátságos, becsületes, önzetlen, jó szándékú - tehát igazi keresztény - vagy, akkor kimondottan kedvelni fognak valószínűleg.
Mutass mindig jó példát, ne káromkodj, ne beszélj ki senkit, ne pletykálkodj, ne légy rosszindulatú soha. Ezekben nyilvánul meg az igazi vallásosság.
Tegnap én is szarul voltam, de sebaj, szívtam egy kis hasist, mindjárt jobban lettem. Valahogy így?
A vallás kábítószer, nem árt vigyázni vele.
Jó olvasást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!