Akárhányszor megváltoztathatom a vallásomat?
Kedves Kérdező!
Az rendben van, hogy valaki az élete során vallást vált, de ha erre töbször sor kerül, akkor el lehet azon gondolkodni, hogy annál az embernél mentálisan minden rendben van-e.
Ha valaki magában ennyire bizonytalan, akkor a legjobb megoldás felkeresni egy pszichológust.
Üdv: egy lány
17:45
Ne beszélj már butaságokat.
Azért mert megváltoztatja a vallását nincs semmi probléma vele, egyszerűen csak nem veszi komolyan az egészet. Ez nem psziho probléma, hanem a vallás, mint fogalom értelmezésének a hiánya.
Utolsó, ha valaki élete során egyszer vallást vált, az még ok, de ha rendszeresen váltogatja, akkor már el lehet azon gondolkodni, hogy annál az embernél minden rendben van-e lelkileg/mentálisan. Igazából az ő problémája, nem a miénk. Nekem is van problémám elég. Én csak a véleményem írtam le.
Üdv: 29/L
nincsen semmilyen problémám, csak megkérdeztem
és nem tervezem megváltoztatni a vallásom
Kérdező, ha nem akarsz vallást váltani, akkor nem értem, minek írtad ki ezt a kérdést.
Üdv: 29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!