Tisztelni a szüleimet kell. Szeretnem kell őket, de amit képviselnek az ateizmust, azt gyűlölöm.
Először is tisztázni kellene a tisztelet, a szeretet és a gyűlölet fogalmát. Például a szeretet sem cupp cupp nyami nyami. A legnagyobb szeretet az, ha valaki életét adja a másikért.
2012. okt. 7. 19:39
14/30 anonim válasza:
Miért gyűlölsz valami olyan dolgot, amivel neked az az illető semmit sem árt? Miért gyűlölöd mások szubjektív világképét? Egyáltalán hogyan lehet az ateizmust mint olyant gyűlölni?
2012. okt. 7. 19:48
15/30 anonim válasza:
Egyrészt azért mert én is itt nőttem fel, ismerem ateizmust.
Másrészt például így is lehet gyűlölni valamit:
" De az megvan benned, hogy a
Nikolaiták cselekedeteit gyűlölöd, a
melyeket én is gyűlölök."
" Így vannak nálad is, a kik a
Nikolaiták tanítását tartják, a mit
gyűlölök."
Így vagyok én ezzel a hamis vallással.
2012. okt. 7. 20:57
16/30 anonim válasza:
Én úgy mondanám hogy Tiszteletben kell tartani, ha nem akar változtatni a nézetén, a meggyőző érvek ellenére sem.
2012. okt. 7. 22:43
17/30 anonim válasza:
Az ateizmus mióta vallás?
2012. okt. 7. 22:55
18/30 anonim válasza:
Termeszetesen tisztelni kell es szeretni minden embert,Jezus sem az embereket gyulolte hanem a bunt,Jezus arra tanitott hogy minden embert feltetel nelkul szeressunk meg az ellensegeinket is,de ettol fuggetlenul nem fogadom el a nezeteiket es nem ertek egyett veluk de az embereket szeretem.
2012. okt. 7. 23:00
19/30 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig lehetetlen nemhogy szeretni még csak tisztelni sem lehet őket.Hogyan lehet olyan embereket szertni akik szerint érzelmek igazábol nem is léteznek Pl a szerelem csak a hormonok játéka.Szánalmasok ha az emberi vonásokat nemlétezönek tekintik.Mit lehet egy ienen tisztelni hm?Szeressétek felebarátaitokat ők még csak félig sem a barátaink.Ők is Isten gyermekei?Szerintem inkább szánalom gyermekei mint Istené.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!