Hogyan lehetek tagja a Hit Gyülekezetének?
Kérlek ne általánosíts! Persze nem volt megfelelő egy pár komment hangneme, de ez nem ad okot arra, h elkönyveljük a Hit Gyülekezetét rossznak! Mint mindenhol, itt is megvannak a fanatikusok, és a nem igazi hívők. (hgy)
Szóval mert kaptatok néhány rossz hangnemben írt választ, még nem kell "csalódni". Elvégre ha pl el akarsz menni egy helyre, mert nagyon szépnek/jónak találod, de valaki úgy írja le neked, h elmegy tőle az ember kedve (viszont rengeteg az ellenvélemény,) nem fogod azt mondani, h nahát nem is gondoltad, h csúnya az a hely. hanem inkább elmész, és megnézed, vagyis tapasztalatot szerzel róla.
Tehát kedves kérdező, én szeretném, ha eljönnél, és ezek után a saját véleményedre támaszkodnál :)
Biztosíthatlak róla, nem lesz rossz! :)
Egy Hit Gyülekezete tag.
Tegnap Matek dolgozat volt ma Kémia TZ
köszönöm ezt a bejegyzést mert mire a végére értem már majdnem hogy a földön fekve nevettem ..........
Vicces hogy olyan emberek akik még csak nem is jártak a hit gyülekezetében mondanak róla véleményt xDDD
boccsi de én ezt nem tudom komolyan venni
Üdv: egy Hit Gyülekezetbeli tinédzser diák :DDD
@ farikcsaaa "ma 19:18"
És mégis, mivel tévesztették meg az előbbi válaszadót?
Azzal, hogy a SzentÍrást tanulmányozzák? Vagy netán azzal, hogy dalaikban Istent dicsérik?
Húúú... azta...! Ezekkel aztán tényleg meg lehet téveszteni az embereket...
Egyébként te magad melyik szektába bonyolódtál bele?
Mindegy melyik nyáj tagja vagy,terelnek!A szerintük helyes úton.Ezt a kis vitaműsor mutatja felül.
Ha nem követed a (fő-)kolompos jószágot, terelnek bottal,kutyákkal,persze csak a te "érdekedben",el ne tévedj.Mind ezt "önzetlenül".
Ha jól fialsz,adod a gyapjút,velük énekelhetsz a kék égre,míg világ a világ!
Szerintem elég ha beállsz az egyik sorba,választásod szerint.
A hit sok erényt ad az embernek,ez vitathatatlan.
Jó emberek kellenének.Önzetlenek.Hittel élni,nem a hitből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!