Előző életemben Szauron voltam (előző reinkarnációm), szerintetek követelhetem vissza a hatalmam, lehetek a világ ura?
Szerintem hiába. A fény erőinek seregét úgysem győzheted le. Majd eljön Gandalf reinkarnációja,Frodó reinkarnációja, Samu reinkarnációja, stb...
De azért követeld vissza, jó?:D Nekem tetszett a gyűrűk ura, szívesen megnézném élőben is.
Amit tenned kell, lopd el a kettétört pengét és kovácsoltasd újra! Majd a holtakat a kanyonban zsarold meg, ha segítenek neked a háborúban, szabadon engeded őket. Át kell verned őket, persze, mert csak a királynak engedelmeskednek, de mindenki azt mond, amit akar... :D. A kard meggyőzi őket.
Van egy jó kis élőholt sereged, ami gyakorlatilag elpusztíthatatlan... :D
Szia!
Hazudd azt egy könyvben,hogy képes vagy kommunikálni az Istennel,aki azt mondta,hogy kiválasztott vagy!Majd hazudd azt,hogy ideküldött a világba,hogy elfoglald a földjüket!
Mondd azt, hogy aki követ, az pénzért cserébe szuper-erőket kap... Ja várj, ezt már elsütötték a szcientológusok!
Inkább mond azt, hogy aki követ, halála után isten lehet egy bolygón... Ja várj, ez meg a mormonok...
Tudod mit, mondj csak annyit, hogy aki követ, az halála után halhatatlan lesz, és örökké boldogan fog élni egy elvarázsolt helyen... Jaj, ilyen is volt már :(
Nem tudom mit lehet még kitalálni, túl nagy a konkurencia :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!