1/18 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy még vannak-e templomos lovagok, de "sima" lovagok vannak. Keress egy lovagrendet, vedd fel velük a kapcsolatot, ők majd elmondják a teendőket.
2/18 anonim válasza:
lovaggá az uralkodó üt, ha nem tévedek. Keress egy királyt Magyarországon,és kérd meg, hogy üssön lovaggá. Majd vedd fel a templomos lovagokkal a kapcsolatot. Facebookon biztosan fenn vannak. :-)
3/18 anonim válasza:
Templomos lovagrend hivatalosan 700 éve nem létezik.
5/18 mustafa33 válasza:
Bármelyik lovagrandbe akarsz tartozni, elsősorban szigorúan vallásos életet kell élned. Azután egy lovag ajánlására, de utánanéznek életvitelednek.
Nem a játék lovagrendekre gondolok. Olyat alapíthatsz is. Egy kalap micsodával lesz egyenlő.
6/18 anonim válasza:
Bemész egy templomba korhű lovagi jelmezben. Ha nem röhög ki senki, onnantól templomos lovag vagy.
7/18 anonim válasza:
Tudtommal a római katolikus egyház eretneknek nyilvánította őket, és egy időben máglyán égették a templomos lovagokat. Te is égni akarsz? ;-)
8/18 anonim válasza:
7-es: Igen, eretneknek nyilvánították őket, de valójában nem voltak azok, csak vmi pénzügyek miatt ölték meg őket..Lehet ezzel hülyeséget mondtam, nem értek annyira ehhez, de valahol így hallottam. Javítsatok ki, ha tévednék
9/18 anonim válasza:
Én úgy tudom, ha nem is templomos, de más lovag lehetsz!
Vallásosnak kell lenned és azért a hagyományok szerint a kardhoz is kell értened.
De miért pont templomos akarsz lenni?
10/18 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy azóta újraalapították a templomosokat, mint szerzetesrendet, úgyhogy lehetsz templomos lovag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!