Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Skizofrénia betegség vagy...

A Skizofrénia betegség vagy démon szállta emberek?

Figyelt kérdés

Egyszer olvastam Derek Prince-nek egy tanítását és ott leírta,hogy a epilepszia nem betegség hanem démoni megszállás.Skizofrénia csak az én feltételezésem ,hogy inkább démonizáció mintsem betegség mert ha az epilepszia az akkor a Skizofrénia annál inkább szerintem.

Nem Vallásosak kíméljenek a válaszaiktól!!!!!!!!!!!

2012. szept. 21. 00:44
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nem vagyok miért te igen?

Keresztény vagyok elmondhatom magamról nem e világhoz igazítom magam hanem az Úr Jézushoz.:)Így nem is úgy gondolkodom mint a mai elfajult el korcsosodot világ!

Akik mindvégig tanulnak de az igasságra soha el nem jutnak!!!!

2012. szept. 22. 13:06
 22/23 A kérdező kommentje:

Keresztények akik válaszoltatok hogy, a Skizofrénia betegség utána is néztetek keresztény szemszögből? Mert én utánna néztem a googlén

Pl.

[link]

[link]

2012. szept. 22. 13:37
 23/23 anonim válasza:
Tanulj már meg előbb írni "hívőkém"!!!Az lehet,hogy a Teremtő az egyszerű embereket szereti inkább-bár nem személyválogató mint te-de nem az együgyűeket! ;) Valóban sok a rosszindulat benned (is) és jó lenne ha magadba néznél!Több hamis hívőcskével találkoztam már mint Igazzal és még egy rendes "ateista" is közelebb áll az Istenhez mint te és társaid!Mellesleg a vallások hamisak,hamis "prófétákkal",vezetőkkel az élen,több kárt okoznak mint a nem hívők!Nem a vallás,hanem a HIT számít,de még az sem ér kalap szart se ha nincs benned Igaz Szeretet...gondolom "ismered" a Szeretet Himnuszát...na mondjuk ilyen szempontból én sem vagyok sokkal különb nálad (ilyen szempontból!) de én legalább beismerem és törekszek fejlődni csak én nem visszafelé!Ámen <3
2015. jan. 18. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!