Tényleg működik az ördögűzés?
Van akinek van ezzel kapcsolatban valamilyen tapasztalata vagy csak mese az egész?
Hogyan működik egy ilyen szertartás?
Honnan lehet tudni, hogy valakit megszállt-e egy démon?
És mi van, ha egy "egészséges" emberen végzik el a szükséges teendőket? Úgy értem az ördögűzést?
Mik a jelei annak, ha baj van? A "fertőzött" ember fél a kereszttől, ki tudja mondani Isten nevét? Esetleg imádkozni képes?
Ööö... Nem tudom feltűnt-e, de 2012-ben vagyunk, nem a középkorban.
Csak mese az egész.
Kedves első válaszoló!!!
Honnan tudod ezeket? Van valami bizonyítékod erre?
Nem lehet, hogy azért írod ezt, mert megszált téged valami gonosz és most retteg(sz), mert napfényre kerül az igazság?
Lehet csak áldozat vagy, de akár maga a gonosz is lehetsz:P
Bár nekem így elsőre szimpatikus vagy. Lehet nagyon jól tudsz manipulálni:)
Mi a vallásod?
Kedves második!!!
Így van 2012 -ben vagyunk. Ezért is kérdezem...
Nem szoktál szédülni te sem?
Van tapasztalatom. Elég hosszú téma, de annyit azért elmondok, hogy ez egy létező dolog.
Van, hogy démonok gyötörnek embereket, vagy megszállottakká lesznek. Ezek fokozatok, persze.
Az űzésnek semmi köze nincs a filmekben látható ceremóniákhoz, szentelt vízhez, kereszthez, vagy fokhagymához:D
Én magam igen meglepődtem, amikor először találkoztam azzal, hogy amikor éppen imádkoztam valakiért, majdnem összeesett, majd kijelentette, azt érezte, hogy "kiment belőle valami".
Láttam már olyan embereket, akik rosszul lettek az imádságtól, képtelenek voltak Bibliát olvasni, vagy hallgatni. Mások nem tudtak aludni, csak világos fény mellett és rettegtek egyedül.
Jele még többek közt, hogy képtelen az igére koncentrálni, szorong, fáj a feje, öntudatlan állapotba kerülhet, öngyilkossági gondolatai vannak. Jézushoz éppen egy ilyen gyereket hoztak, akit a benne lévő démon hol tűzbe, hol vízbe vetett, hogy megölje.
Másoknál fizikai tüneteket okoz.
Ez a XI. század. Nem babona, hanem valóság. A jó hír az, hogy Jézus Krisztusnak van hatalma lerontani ezeket a munkákat és megszabadítani az embereket az ördög igájától!
Mondom, ha nem láttam volna saját szememmel, talán el sem hinném, hogy ilyen van. De többször is találkoztam ezzel a helyzettel, még ha nem is keresztem soha.
Aki hisz az mindenhol lát isteni jeleket,aki nem az meg sehol se. Ráadásul aki másban hisz,az meg az ő hitének jeleit látja.. érdekes dolgok ezek.
Lehet egymás mellett élünk,de mindenki más világban?:)
Huh, akkor most megnyugodtam kicsit, hogy nem én vagyok az antikrisztus xD
Köszönöm a válaszod, kedves harmadik válaszoló és a többieknek is...
Tehát, ha valaki képes Istenhez és Jézushoz imádkozni (szeretettel), akkor valószínűleg nem kell ilyesmitől tartania, ugye?
Mitől különbözik egy rossz ember egy olyantól, akit megszállt a gonosz?
Nemvagyok:
Elképzelhető, hogy észre sem veszed őket, vagy olyan félelmetes vagy, azért nem találkoztál eggyel sem. Benned még a gonosz is elhiszi, hogy nem létezik:)
Utolsó előtti válaszoló:
Hmmmm...Valóban érdekes dolgokat írsz..Kiváncsi lennék, mi lehet az oka ezeknek. Persze csak akkor fogom megtudni, ha egyszer én tapasztalok ilyeneket.
Bármi lehetséges:)
tavariss:
Ettől biztos nem vagy antiszoci barom, mert elmondtad a véleményed. Viszont a biztonságért majd imádkozom érted is:)
Nem állt senkit sem szándékomban megsérteni. Remélem nem annak vettétek:)
Várok még válaszokat!!!
De nem ateisták válaszát és nem is ördögökét! Honnan vagytok benne biztosak, hogy nem létezik ez a dolog? Persze, ha Isten nem létezik, akkor az ördög sem. Így nem ér érvelni:P
Aztán majd ha a falnak ugrálok és latinul hörgök, egyből a mentőket hívják...Lehet egy élet múlik ezen. Ez nem vicc:)
Lehet az egész világ...
Üdv.
Ez egy nehéz kérdés. A démoni megszállottság létező dolog és nagyon ritka. Annak komoly jele van, én egy ismerősömről tudok, aki konkrétan látta a démonokat és kínozták, rávették, hogy támadjon meg embereket, le kellett állnia az autópályán mert zavarták a vezetésben, és kiugrott az erkélyről, és semmi baja sem lett.
Ami a Bibliát illeti nagyon sokszor Jézus meggyógyította az elé vitt ördöngösöket, sőt olvastam olyan bibliafordítást, ahol az egyik ördöngösről, a másik fordítás epilepsziás fiúról ír. A múltban sok esetben megszállottságnak tartottak idegrendszeri betegségeket is. Az igazság valahol félúton van: lehetnek megszállott emberek, betegség tüneteit mutató megszállottak, és szimpla idegrendszeri betegséggel küzdők, ahol szó sincs démonokról. Imával Jézus neve által a démonok kiűzhetőek, ha valaki olyanból próbálják kiűzni aki nem megszállott, - mondjuk epilepsziás - akkor sem történik nagy baj, hiszen Isten meggyógyíthatja vagy tünetmentessé teheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!