Hogyan működik egy ördögűzés?
1. kérdésed: Megszervezik, hogy úgy tűnjön mintha valami mozogna, rángatna tárgyakat, stb. Illuzió előkészítése.
Azért, mert akkor visszahívhatóak a "szakemberek", és legombolhatnak még több pénzt arról a szerencsétlenről, aki elhiszi, hogy megszállta valami az ismerősét. Semmi különös.
nem bántottál meg :D csak sok ördögös filmet nézek mostanában és olyan hihetőnek tűnt mint pl abban a filmben amikor belemászik az ördög egy lányba az meg a falon mászik meg hatalma van és aztán csak úgy kiszedik belőle és én meg mondom mi a ...?
sehol se látom hogy küzdene az a hatalmas gonosz (aki mellesleg a világunkban hatalmasabb mint isten) csak egyszerűen 89perc után feladja és elmegy :D
Olvasd el a Don Gabriele Amorth atya könyveit vagy ha tudsz angolul akkor ezt:
A megszállottság nagyon ritka, de a démoni megkötözöttség sokkal gyakoribb. Én is láttam (inkább hallottam) olyat hogy valaki ilyen megkötözöttségből szabadult.
A neten sok tanúságtétel is van ilyen témában.
Pl.:
(Ha érdekel meg tudom neked keresni azt aki ezt írta.)
nem emlékszem a bibliában lett volna írva feszület, vagy szenteltvíz démonűzéskor :)
Jézus ki tudta űzni az emberekből -elég volt parancsolni az ördögi szellemeknek és tették amire utasította, és ezt a hatalmat tovább adta a tanítványoknak is...
Jézus nevében lehet démonokat űzni és ez bibliailag alátámasztott, szemben a szenteltvíz, feszület mizériával..ezek természetesen filmekben megrendezett dolog, ott pedig bármi lehetséges -főleg a modern számítógépes technikával mindenféle hatásokat elérnek.
Szia !
Az ördögöt nem zavarja a feszület, a vallásos imádkozás valamint az egyéb maszlag.
Ami viszont zavarja az úgynevezett Kenet vagy Isten felkent emberén lévő Szellemi erő és hatalom.
Az evangéliumokból tudjuk Jézus rendelkezett ezzel és jelenlétében meg is nyilvánultak a démonok vagyis embereken keresztül elkezdtek kommunikálni mert tudták hamarosan menniük kell az általuk elfoglalt személyből.
Aztán az apostolok korában is nemcsak ők hanem a felkent emberek rendelkeztek és ma is rendelkeznek a keresztények ezzel a hatalommal és erővel miután betöltekeztek Szent Szellem és elhívásuk és felkenetésük is megtörtént.
Feltétele Istentől elhívás, a szolgálatra felkenetés, az evangélium hirdetése valamint a hit.
Mindig szorosan kapcsolódik az örömhír üzenetéhez vagyis a szabaduláshoz !
Márk Evangéliuma 16,17:
17. Azokat pedig, akik hisznek, ilyen jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek; új nyelveken szólnak.
Máté Evangéliuma 8,16:
Az est beálltával pedig vittek hozzá sok ördöngöst, és egy szóval kiűzi a tisztátalan lelkeket, és meggyógyít vala minden beteget.
Máté Evangéliuma 8,28-32:
28. És amikor eljutott vala a túlsó partra, a Gadarénusok tartományába, két ördöngös ment eléje, a sírboltokból kijővén, igen kegyetlenek, annyira, hogy senki sem mer vala elmenni azon az úton.
29. És íme kiáltanak mondván: Mi közünk te veled Jézus, Istennek fia? Azért jöttél ide, hogy idő előtt meggyötörj minket?
30. Tőlük távol pedig egy nagy disznónyáj legelészik vala.
31. Az ördögök pedig kérik vala őt mondván: Ha kiűzöl minket, engedd meg nékünk, hogy ama disznónyájba mehessünk!
32. És monda nékik: Menjetek. Azok pedig kimenvén, mentek a disznónyájba: és íme az egész disznónyáj a meredekről a tengerbe rohan, és oda veszett a vízben.
Máté Evangéliuma 9,32-33:
32. Mikor pedig azok elmentek vala, íme egy ördöngös néma embert hoznak néki.
33. És az ördögöt kiűzvén, megszólalt a néma; és a sokaság csodálkozik vala, mondván: Soha nem láttak ilyet Izraelben!
Máté Evangéliuma 12,22:
22. Akkor egy vak és néma ördöngöst hoztak ő eléje; és meggyógyította azt, annyira, hogy a vak és néma mind beszél, mind lát vala.
Márk Evangéliuma 1,23-26:
23. Vala pedig azok zsinagógájában egy ember, akiben tisztátalan lélek volt, és felkiáltott,
24. És monda: Ah! mi dolgunk van nékünk veled, Názáreti Jézus? Azért jöttél-é, hogy elveszíts minket? Tudom, hogy ki vagy te: az Istennek Szentje.
25. És megdorgálta őt Jézus, mondván: Némulj meg, és menj ki belőle.
26. És a tisztátalan lélek megszaggatta őt, és fennszóval kiáltva, kiment belőle.
Márk Evangéliuma 7,25-29:
25. Mert hallván felőle egy asszony, akinek leányában tisztátalan lélek vala, eljőve és lábaihoz borul.
26. Ez az asszony pedig pogány vala föníciai származású. És kérte őt, hogy űzze ki az ő leányából az ördögöt.
27. Jézus pedig monda néki: Engedd, hogy először a fiak elégíttessenek meg. Mert nem jó a fiak kenyerét elvenni, és az ebeknek vetni.
28. Az pedig felel és monda néki: Úgy van Uram; de hiszen az ebek is esznek az asztal alatt a gyermekek morzsalékjaiból.
29. Erre monda néki: E beszédért, eredj el; az ördög kiment a te leányodból.
30. haza menvén, úgy találta, hogy az ördög kiment, a leány pedig az ágyon feküdt.
Apostolok Cselekedetei 8,4-8:
4. Amazok annak-okáért eloszolván, széjjeljártak, hirdetve az igét.
5.És Filep lemenvén Samária városába, prédikálja vala nékik a Krisztust.
6.A sokaság pedig egy szívvel-lélekkel figyelmez azokra, amiket Filep mondott, hallván és látván a jeleket, melyeket cselekedték.
7. Mert sokakból, kikben tisztátalan lelkek voltak, nagy hangon kiáltva kimennek; sok gutaütött és sánta pedig meggyógyul.
8. És lőn nagy öröm abban a városban.
Apostolok Cselekedetei 16-18 :
16. Lőn pedig, hogy mikor mentünk a könyörgésre, egy szolgálóleányka jöve élőnkbe, kiben jövendőmondásnak lelke vala, ki az ő urainak nagy hasznot hajtott jövendőmondásával.
17. Ez követvén Pált és minket, kiált vala, mondván: Ezek az emberek a magasságos Istennek szolgái, kik néktek az üdvösségnek útját hirdetik.
18.Ezt pedig több napon át művelte. Pál azonban megbosszankodván, és hátrafordulván, mondá a léleknek: Parancsolom néked a Jézus Krisztus nevében, hogy menj ki belőle. És kiment abban az órában.
De önhatalmúlag végezni szórakozásból vagy valakit utánozva veszélyes is lehet.
Apostolok Cselekedetei:19,13-16:
13. Elkezdték pedig némelyek a lézengő zsidó ördögűzők közül az Úr Jézus nevét hívni azokra, akikben gonosz lelkek valának, mondván: Kényszerítünk titeket a Jézusra, kit Pál prédikál.
14.Valának pedig némelyek Skévának, egy zsidó főpapnak fiai heten, akik ezt művelik vala.
15.Felelvén pedig a gonosz lélek, monda: A Jézust ismerem, Pálról is tudok; de ti kicsodák vagytok?
16. És rájuk ugorván az az ember, akiben a gonosz lélek vala, és legyőzvén őket, hatalmat vőn rajtuk annyira, hogy mezítelenen és megsebesülve szaladnak ki abból a házból.
Már halottam ilyen esetről,valamint láttam és részt vettem ilyenbe (démonok kiűzésében) van amikor hosszadalmas szellemi tevékenység.
Shalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!