Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tényleg működik az ördögűzés?

Tényleg működik az ördögűzés?

Figyelt kérdés

Van akinek van ezzel kapcsolatban valamilyen tapasztalata vagy csak mese az egész?

Hogyan működik egy ilyen szertartás?

Honnan lehet tudni, hogy valakit megszállt-e egy démon?

És mi van, ha egy "egészséges" emberen végzik el a szükséges teendőket? Úgy értem az ördögűzést?

Mik a jelei annak, ha baj van? A "fertőzött" ember fél a kereszttől, ki tudja mondani Isten nevét? Esetleg imádkozni képes?

2012. jún. 25. 15:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
15%

Első vagyok, a vallásom magánügy. Bizonyíték? Drága, mióta keressük a hitben a bizonyítékokat? A hit pont arról szól, hogy ELHISZEL valamit, mindegy, hogy létezik-e vagy sem. Nem szállt meg semmi, csak felfogtam, hogy tényleg nem élünk se az ókorban, se a középkorban. Az ún. megszállások pszichológiai betegségek, és az, aki neked ellentmond, még nincs megszállva. Ha ilyet gondolsz, akkor vagy agymosott vagy, vagy pedig még gyerek. Aki szédül, az sem azért szédül, mert megszállta valami, hanem, mert mondjuk beteg. Te nem voltál még beteg, ember?!

tavarissal egyetértek

"Várok még válaszokat!!!

De nem ateisták válaszát és nem is ördögökét! Honnan vagytok benne biztosak, hogy nem létezik ez a dolog? Persze, ha Isten nem létezik, akkor az ördög sem."

Te komolyan azt hiszed, hogy akinek eltérő véleménye van, az ördög? Erre én a te helyedben azt mondanám, hogy megszállta valami a kicsiny agyadat.

2012. jún. 26. 07:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg érdekel ez a téma, nézd meg ezeket a tanításokat:

[link]

[link]

[link]

Üdv.

2012. jún. 26. 17:10
 13/17 anonim válasza:
38%
Nyugodj meg megöltük már Belial-t Azmodan-t és Diablo-t elmúlt a veszély :D
2012. jún. 26. 23:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Tényleg működik az ördögűzés?"

Igen, működik. De a megszállott nagyon kevés, a legtöbb ember csak "megkötözött". Vagyis nem egy gonosz lélek irányítja de a súlyos bűnök miatt pl. nem tud imádkozni vagy mondjuk néha dührohamokat kap amelyeken nem képes uralkodni.

Több tapasztalatom is volt már gonosz lelkekkel, most csak egyet írok le.

A nővérem sokáig mindig elájult a gyóntatófülkében, nem tudott gyónni (tehát nem tudott ennek ellenállni). De máskor nem ájult el csak gyónáskor. Egyszer egy másik atyához került aki amikor ezt látta akkor imádkozott érte kézrátétellel (szabadító ima). Ezután soha többet nem ájult el gyónáskor.

Ajánlom Don Amorth atya könyveit. Pl. "Egy ördögűző tapasztalatai" (Don Gabriele Amorth).

2012. jún. 27. 09:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Még egy esetet leírok. Az egyik gyülekezetben ahol egy lányért imádkoztak kézrátétellel, a lány elkezdett fura hangokat kiadni ima közben. Ezt próbálták titokban tartani kerülve a feltűnést de a hangok elég hangosak voltak ezért lehetett tudni hogy mi történik. A hosszas szabadító ima után sokat sírt, meggyónt és megszabadult a gonosz lélektől. (Szerencsére Isten sokkal erősebb ezeknél :))
2012. jún. 27. 09:28
 16/17 anonim ***** válasza:
71%
A tudósok véleménye szerint ez egy elmebaj, de szerintem ez hülyeség mert nincs rá ésszerű bizonyitékuk. Ha elmebaj lenne nem tudnának a megszállotak több nyelven is beszélni, és ilyen erőt kifejteni szóval szerintem igaz!!!!
2012. jún. 27. 19:47
 17/17 anonim ***** válasza:
92%
Dom Gabriele Amorth könyveit ajánlom! Ördögűző pap.
2012. jún. 30. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!