Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztyén embereket kérdezném...

Keresztyén embereket kérdezném, mi a véleményetek a fehér mágiáról?

Figyelt kérdés
Azért írtam ebbe a kategóriába, mert igazi hívő emberek válasza érdekelne a rontáslavétellel, gyógyításra használt ráolvasásokkal, ereklyékkel kapcsolatban.

2012. szept. 10. 19:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval! És akkor mi a rózsafűzér morzsolása,ha nem mágia. Ráadásul nem is Istenhez,hanem egy szellemlényhez, Máriához! Ráadásul ezt csak a Katolikusok állítják,mert a Bibliában szó sincs szentekről vagy Mária kultuszról.S a legviccesebb,hogy míg széles mosollyal az arcukon ökomenizmust hirdetnek, és máig nem vonták vissza Luther Márton pápai kiátkozását. Vagyis képmutatás az egész.

Amúgy meg nem érdekel,mert gyümölcseiről ismerszik meg a fa (ez is a Bibliában van).

2012. szept. 13. 21:13
 22/30 anonim ***** válasza:
De ezt semmiképp ne említsd nekik, mert még azt is kitalálják, hogy személyesen látták is Máriát...bár ki tudja, az ördög sokféle képpen meg tud jelenni... medjugorje-ban mi az a sok mária jelenés?? mit látnak az emberek?
2012. szept. 13. 21:27
 23/30 A kérdező kommentje:
Ti utolsók!, keresztyének vagytok? Nem igazán jött át a véleményetek! Amúgy Máriát részemről ki lehet hagyni ebből a témából, számomra ő Jézus édesanyja csupán, tisztelem tehát, de nem imádkozok hozzá.
2012. szept. 13. 22:15
 24/30 anonim ***** válasza:
Akár keresztények is lehetnének. Abból gondolod hogy nem, hogy nem a "tipikus keresztény" álláspontot írták le? Elég érdekes hozzáállás.
2012. szept. 14. 15:27
 25/30 A kérdező kommentje:

Csak azért, mert bátorkodtam rákérdezni, hogy a válaszolóim keresztények, vagy sem, ne kezdjük már el épp az én személyiségemet elemezgetni.

Amúgy a válaszaikkal mindössze annyi problémám van, hogy nem értettem meg belőle, hogy mi is hát a véleményük a kérdésben kiírt dologról.

És igazad van, akár keresztények is lehetnek. De az is lehet, hogy ateisták, szkeptikusok, esetleg ezoterikusok.

Nem gond, csak írjanak értelmes választ, illetve ez esetben véleményt.

2012. szept. 14. 18:34
 26/30 anonim ***** válasza:

Épp a te személyiséged senkit sem érdekel. Ellenben engem csak az zavart, hogy már egyből "nem keresztények"...

És felesleged mosnod magad, mert nem azt kérdezted tőlük, hogy ennek a válasznak mi köze a kérdésemhez, hanem hogy "Keresztények vagytok"...

Na szerintem ennyit erről.

2012. szept. 14. 21:29
 27/30 anonim ***** válasza:

:) És igen keresztény vagyok...:) köszi

CSak megemlítettük ezt a kis "mágiát" amit a katolikusok alkalmaznak...:) ÉS nem kérem a kritizálást, mert 20évig "katolikus" vallásban nevelkedtem,...

2012. szept. 14. 22:59
 28/30 A kérdező kommentje:

Rendben van. De ez esetben még inkább kíváncsi lennék a véleményedre. Tőlem távol áll a katolikus vallás, a szokásain nem tudok és nem is akarok vitatkozni. Válaszodból úgy értelmezem, már te sem vagy az.

Ha van kedved, esetleg nyithatnánk tiszta lappal, és az összes választ figyelmen kívül hagyva, "elmondanád", te mit gondolsz erről az egészről.

Ha pedig a lelkedbe gázoltam, elnézést kérek.

2012. szept. 15. 09:26
 29/30 anonim ***** válasza:
68%

Mégiscsak igazotok volt a reiki-vel kapcsolatban. Miután használtam gyógyításra. pár napra rá egy erőteljes függőségre akart ez az energia rávenni,mintha valami drog lenne és folyamatosan használni kéne.

Ezek szerint tényleg vannak nem istentől,hanem más szellemlényektől,bukott angyaloktól származó energiák,amikkel lehet gyógyítani,befolyásolni.Abbahagytam és bocsánatot kértem Istentől.

Visszatérve az eredeti kérdésre. Inkább ne használj semmiféle ereklyét vagy ráolvasást,mert démonok kapcsolódhatnak hozzá.

Jézus egyedül az imát,böjtölést, adta a gyógyulási kérésre,amit csak Istenhez/Jehovához intézhetsz Jézus Krisztus nevében.

2012. szept. 18. 20:00
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megosztottad ezt velem és a többiekkel. Tényleg nagyon oda kell figyelnünk arra, milyen erőket engedünk be az életünkbe. Ha az Ő közelében élünk, egyre jobban fel tudjuk ismerni, mi származik tőle és mi máshonnan.
2012. szept. 18. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!