Ezt elmagyarázná valaki? Most már ilyen is van? Kineklehet akkor hinni? Katolikusok én nem katolikusok figyelem!
Lám lám, az agyatlan egyházgyűlölet megvakítja a szemeket a bemutatott római számos tényekre. Ahelyett, hogy leellenőriznék maguk is az átváltóval, csak lepontoznak, meg teljesen másról kezdenek beszélni, mint amit bizonyítottam. Mind ki fogtok hullani a királyságból, ha nem tértek meg! Ki tudja, meddig van időtök...
Nem vagyok katolikus, nem értek egyet az egyházzal, csak a hazugságokat leplezem le. A hazugok ezt nem szeretik. Isten nevében a sátán csatlósai! Pontozzátok le ezt is! :D
Átváltóska!
Amit kértél, én maradéktalanul megtettem! Ellenőriztem az átváltást, utána pedig lepontoztalak.
Az átváltást nem annak a programnak kell megtennie, amit te belinkeltél. A Szentírás világosan írja, hogy számolja össze az ember annak a számát. Nem azt írja, hogy "keres egy átváltó programot". Nem átváltásról van szó, hanem összeszámlálásról! Annak a névnek az összeszámlált értékét kell megtalálnunk, amelyik az adott hatalom maga által elismert neve, azon a nyelven, amit önmaga elismer, és amelyen a név eredetileg írva van.
A te módszered nem erről szól. Egy program nem tudja értelmezni a római számok között nem szereplő betűket, és hibát ír ki. Ez nem jelent semmit. Számtalan felirat esetén olvashatunk olyan szöveget, amely a benne szereplő, római számként is értelmezhető betűk összeadásával a feliratot viselő épület keletkezését, vagy valamilyen történelmi esemény dátumát örökítették meg. Ez egy teljesen elterjedt szokás volt: a szövegbe dátumokat és számokat elrejteni. Ezért a te eljárásodat nem kellene erőltetni! A VICARIUS FILII DEI magyarázata nem új keletű. A 17. században már létezett ez az értelmezés. Ha igaz lenne a te értelmezésed, akkor több száz évig várni kellett volna arra, hogy létrehozzanak egy programot, amely kidobja, hogy ezeket a szavakat nem lehet római számként értelmezni! De ezt egy második osztályos kisdiák is el tudja dönteni. Erre nem szükséges egy programot létrehozni! Az "R" betű például nem római szám, ezért a "VICARIUS" szó átváltása nem lehetséges arab számra. De nem is erről van szó!
00:59:
Nem akarlak elkeseríteni, de siralmas az a szint, ami a műveltségedet jellemzi...Minden rossz szándékból mondom, hogy folytasd az iskolát, mert hogy nagyon nem vagy otthon a történelemben az tény és való. A vádolásban viszont (sajnos) annál inkább...Remélem ez nem marad így.
9-es, igen kifejthetnéd
Amúgy köszönöm a hozzászólóknak.
Szóval hanyagoljam afelekezetet. Inkább imádkozzak és kérjek útmutatást.
Jó persze elöb hitet kellene kérni, szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!