Röpimákat használtok?
Hazardteam,
a röpimát nem rendes ima helyett mondod, hanem mindazok mellett bármikor a nap folyamán. Pl. autóvezetés, munka, gyereknevelés - bármi közben. Pont azért jó, mert segít nem megfeledkezni arról, hogy Isten mindig velünk van, és bármikor szólítom, meghallgat. Én szeretem, ha a pici gyerek csak úgy odafut hozzám nap közben, és annyit mond, "szeretlek", ő visszarohan a játékhoz én meg dolgozom tovább... Szerintem Isten is örül neki.
Velem előfordult párszor olyan, hogy hirtelen valami más tevékenység közben azt éreztem, hogy Isten milyen csodálatos és hatalmas és úgy éreztem, hogy tele van Vele a szívem és hálát kell adnom Neki. Ilyenkor mondtam egy-egy röpimát.
Például tavasszal rácsodálkoztam a természet szépségére, sokszínűségére és hálásan annyit mondtam magamban: "Istenem, ez csodálatos."
Vagy a fiamnak nagy örömet szereztem valami apró ajándékkal, vagy programmal és boldog arcát látva csendben ezt mondtam: "Köszönöm, Istenem."
Ilyesmi előfordult velem többször is és jó érzés megköszönni a Szeretetét.
igen, röpimákat (röpi-mák) használunk és röpilünk is tőlük
számunkra a röpima az élet sava-borsa (kopasz) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!