Más is észrevette, vagy csak én vettem észre későn, hogy egyre többet írnak ide Jehova Tanúi?
Észrevettétek, hogy az ide írók közül egyre többen nem tudják, hogy az ÉSZREVENNI szót egybeírjuk?
Komolyra fordítva a szót: igen, de nekem személy szerint tökmindegy.
Így van. A többi kategória nem igazán érdekel, de elő fordul, hogy egyszer egyszer más témában is válaszolok.
Miért baj ez?
^ Nem mindegyiküknek, mert van egy 11 és egy 15 %-os JT is. Csak ők mostanában nem írnak, legalábbis nem találkoztam válaszaikkal.
Az "újoncok" között van egy 21 %-os, néhány 30+ vagy 40+-os; és van egy 68 %-os hölgy is, de ő is régen írt már.
Ahogy én tapasztaltam, ők abban a tévhitben vannak, hogy ezek az értékelések a JT-mivoltuknak szólnak; sőt, van aki szerint egyenesen a Teremtő Isten, a Biblia vagy az általuk hirdetett "igazság" iránti ellenszenv fejeződik ki így. Pedig nem, mert a legtöbb esetben a tévtanításokat, azaz a téves bibliamagyarázatokat pontozzák le a felhasználók.
Én legalábbis nem szoktam csak úgy passzióból lepontozni JT-választ, sőt, néha még zöldítem is némelyiket, abban a ritka esetben, ha egyetértek a válasz tartalmával, vagy ha az semleges.
Sajnos én még nem láttam olyan választ, ami pozitívan értékelhető lehetne.
Ha maga a válasz szelidebb is volt, a mögötte lévő sugallat már mindenképpen negatívba vitt.
Többször beszéltem velük, de nem tudom elfogadni az álláspontjukat a legtöbb kérdésben.
Azon nincs mit csodálkozni, hogy ideszoknak, hiszen itt kivállóan fejthetnek ki propagandát,több embernek is, rövid idő alatt.
Ha néhányan összeálnak és lepontozzák a nekik nem tetsző választ, még azt az érzést is kelthetik,hogy a többség, a "normálisan gondolkodók" más véleményen vannak, mint Te, vagy én.
Ha Ti olyan nagy Bibliások vagytok, gondolkodjatok is néha, áruljátok el nekem, hogy Isten miért pusztította el Szodomát és Gomorhát? Mert mindenki homoszekszuális volt?
Hát én azt mondom, hogy kellett ott normális embernek is lennie, nem is kevésnek, máskülönben nem születtek volna gyerekek és akkor magától is kipusztult volna a város...
Így is, úgy is szükségtelen volt ez a szörnyű tett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!