Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Bibliában benne van, hogy a...

A Bibliában benne van, hogy a homoszexualitás bűn?

Figyelt kérdés

Vagy a keresztények miért tartják annak?Elvégre Isten teremtette őket melegnek,nem?

Tegyük hozzá,hogy nem vagyok vallásos,pusztán érdekel,miért tartják istentelen személynek a homikat.

2012. aug. 23. 02:02
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy Isten elítéli a homoszexuálisokat, viszont mi nem ítélkezhetünk mások feje felett, és főleg nem büntethetünk.
2012. szept. 3. 20:06
 42/47 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2012. szept. 7. 02:20
 43/47 A kérdező kommentje:

40!

Eddig sem szívleltem a különböző vallásokat.És ez sem túl szimpatikus dolog.Iszonyat álszent.Főleg a katolikusok.

A pápának a retyója is aranyból van,közben meg mindig azt hirdeti add mindened a szegényeknek...ahha.

El kell ítélni a homoszexuálisokat,közben minden pap szegény ministráns kisfiú ruhácskája alatt matyizik.

És még folytathatnám.

2012. szept. 7. 02:23
 44/47 anonim ***** válasza:

A papok is emberek, és ők is vétkeznek. Semmiképp nem megvédeni akarom őket, sőt!! De nem mindegyik ilyen. Szerintem a világon több millió lelkész, pap, stb.. van, és a közelmúltban lebukott max. 100. Mégegyszer mondom, nem helyes, de nem azt a 100-at kell mintának mondani (akiket már "kirúgtag") hanem a többit. Ez egy felelőség teljes hivatás, amit nem mindenki tud elfoglalni.

Amúgy a pápás példád jó. Nekem is tetszik. Erről asszem jobban tudna nyilatkozni egy katolikus.

2012. szept. 7. 20:18
 45/47 A kérdező kommentje:
Biztos a védelmére kelne.
2012. szept. 8. 05:03
 46/47 lsandor ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Nagyon igazad van, sajnos napjainkban igen nagy mértékű a képmutatás a vallások, vallásos emberek között, nagyon sokan tapasztaltak ehhez hasonló dolgokat. De ez nem jelenti azt, hogy el kell vetned minden vallást, mivel a Biblia alapján kell egy igaznak is lennie. Érdemes megtudni a Bibliából, hogy minek kell megfelelnie az igaz vallásnak és ez alapján akkor tudod szortírozni, hogy akkor melyik is az igaz. De mindenképpen érdemes kutatni utána
2012. szept. 8. 07:07
 47/47 anonim válasza:
Viszont ha a bibliát nézzük akkor az emberiség kb 95% a pokolba fog kerülni a biblia szerint. pl ha már csak a házasság elötti szexet nézzük vagy a sok háborút... nem tom' szerintem a bibliával alap hibák vannak, és ezzel nem a vallásotokat szeretném megsérteni csak azt mondom hogy minden ember megvehető még azok is akik a bibliát egykor latinról forditották, ha pedig nem megvehetőek akkor meg lehet őket zsarolni a szeretteikkel vagy csak olyan embereket keresnek akiket könnyű megvenni
2013. jún. 22. 16:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!