A Bibliában benne van, hogy a homoszexualitás bűn?
Vagy a keresztények miért tartják annak?Elvégre Isten teremtette őket melegnek,nem?
Tegyük hozzá,hogy nem vagyok vallásos,pusztán érdekel,miért tartják istentelen személynek a homikat.
40!
Eddig sem szívleltem a különböző vallásokat.És ez sem túl szimpatikus dolog.Iszonyat álszent.Főleg a katolikusok.
A pápának a retyója is aranyból van,közben meg mindig azt hirdeti add mindened a szegényeknek...ahha.
El kell ítélni a homoszexuálisokat,közben minden pap szegény ministráns kisfiú ruhácskája alatt matyizik.
És még folytathatnám.
A papok is emberek, és ők is vétkeznek. Semmiképp nem megvédeni akarom őket, sőt!! De nem mindegyik ilyen. Szerintem a világon több millió lelkész, pap, stb.. van, és a közelmúltban lebukott max. 100. Mégegyszer mondom, nem helyes, de nem azt a 100-at kell mintának mondani (akiket már "kirúgtag") hanem a többit. Ez egy felelőség teljes hivatás, amit nem mindenki tud elfoglalni.
Amúgy a pápás példád jó. Nekem is tetszik. Erről asszem jobban tudna nyilatkozni egy katolikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!