Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Bibliában benne van, hogy a...

A Bibliában benne van, hogy a homoszexualitás bűn?

Figyelt kérdés

Vagy a keresztények miért tartják annak?Elvégre Isten teremtette őket melegnek,nem?

Tegyük hozzá,hogy nem vagyok vallásos,pusztán érdekel,miért tartják istentelen személynek a homikat.

2012. aug. 23. 02:02
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

Beleolvasván kis szösszenetedbe,megállapíthatom,hogy olyan dolgokat magyarázol bele,amiről szó nincsen.

Bánom,hogy megkérdeztem baszod...

Amúgy akar vitázni a fene,te kezdted az ész osztást kiscsillag.

2012. aug. 24. 01:06
 32/47 Hazardteam ***** válasza:
32%
Én a többiektől nem olvastam ilyeneket, megint manipulálni próbálsz.
2012. aug. 24. 01:08
 33/47 Hazardteam ***** válasza:
16%
Tőled ez a vélekedés valahogy nem lep meg "kiscsillag":)
2012. aug. 24. 01:09
 34/47 anonim ***** válasza:

Előre leszögezem, az alábbi válasszal senkibe nem akarok belekötni, senkit nem akarok megsérteni, ne is így tekintsetek rá. És bocsánatot kérek azoktól is akiket esetleg megsértek vele. Nem célom.

Újra elolvastam sorrendben az összes választ. Nekem úgy tűn, hogy a kérdező feltett egy kérdést, páran válaszoltak rá (pl Hazarteam) és a 8. válaszoló már nem a kérdésre válaszolt, hanem ő felvet egy új témát, ami nem volt feltétlen rossz, mert sokan rosszul írták, azt, hogy elítélik az embereket, ami nem igaz, de sajnos ez a legjobb módja kifejezni.

Hazardteam pontosított a válaszán, majd megint belekötöttek, ami szintén valami fogalmazási hiba volt, nekem az a benyomásom, hogy valaki direkt hibát keres a válaszokban, tudom nem biztos, de nekem úgy tűnik.

Eddig mindkét oldalról kulturált vita volt, de ekkor komentelt a kérdező, a filmes kalandjával, meg bele kötött Hazardteambe. Még egyszer mondom ez nem sértés. Már leírtam, hogy hogy viszonyulok a melegekhez, de Hazardteam a te kommented előtt, csak kulturáltan válaszolt azoknak akik megcáfolták.

Legtöbbször kiírom a válaszaim után, hogy aki nem ért egyet, az kulturáltan válaszoljon. Egy vita nem csak az, hogy: Nem; De; Nem; De és te * vagy; Te vagy *!

Lehet szépen elmondani a véleményedet. (Ezt mondjuk Hazardteamnek érdemes lenne gyakorolni) Amúgy azt tényleg nem értem, hogy ha nem fog tetszeni a válasz, akkor miért teszed föl a kérdést. Mert azt lehet tudni, hogy a Biblia elég erősen ellenzi a homoszexualitást.

És jó lenne elolvasnod a 29. választ, és nem csak rányomni, hogy nem hasznos, mert abban szépen érthetően le van írva minden, igaz kicsit hosszú.

2012. aug. 24. 07:53
 35/47 A kérdező kommentje:

hazardteam olyan eszméletlen butaságokat írsz.mért akarnék bárkit is manipulálni...mi okom lenne rá?...

fájdalmasan hülye vagy

2012. aug. 25. 03:05
 36/47 Hazardteam ***** válasza:
16%
Olvass vissza és "talán" rájössz, bár ennyi idő és ennyi minden után ennek a valószínűségét, ilyen hozzáállás és attitűd mellett elenyészően csekélynek tartom.
2012. aug. 25. 04:24
 37/47 A kérdező kommentje:

olvasson vissza a *aszom...most már nagyon fel*asztad a csőröm...nem vagyok rád kíváncsi,nem bírod felfogni?!

k*csög...

milyen emberek vannak...

2012. aug. 25. 04:54
 38/47 lsandor ***** válasza:
63%
Isten egyértelműen elitéli a homoszexualitást Galácia 5: 19-21. Nem Isten alkotta őket ilyeneknek, illetve a Biblia beszél arról, hogy egyes keresztények, mielőtt megismerték az igazságot homoszexuálisak voltak, de felhagytak ezzel. Én személy szerint nem a személyeket ítélem el, hanem a helytelen cselekvésmódjukat
2012. aug. 25. 06:38
 39/47 A kérdező kommentje:

okok! köszönöm a választ!mindenkiét!

még egy ok,hogy utáljam a vallásokat.

2012. aug. 26. 23:04
 40/47 lsandor ***** válasza:
Az elhangzott gondolatok, hogy kapcsolódnak ahhoz, hogy még inkább utálod a vallásokat?
2012. aug. 31. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!