A Bibliában benne van, hogy a homoszexualitás bűn?
Vagy a keresztények miért tartják annak?Elvégre Isten teremtette őket melegnek,nem?
Tegyük hozzá,hogy nem vagyok vallásos,pusztán érdekel,miért tartják istentelen személynek a homikat.
Igen, értem.
De akkor megfordítom a kérdést: valaki a környezetemben bűnös, mondjuk homoszexuális. Hogyan kell hozzá viszonyulnom?
Utáljam? Közösítsem ki? Kövezzem halálra? Attól jobb keresztény leszek?
A segítségére kell sietni,ha Ő is akarja.
Jelen esetben arról van szó, hogy bűn-e? a kérdező erre kíváncsi.
Igen bűn, és az már rá tártozik hogy akar e változtatni vagy sem.
Péter és Hazardteamnek igazuk van. A Biblia igenis bűnnek mondja a homoszexualitást. A házasság 1 férfi és 1 nő között van. Isten így teremtette. Én nem hinném, hogy Dávid úgy szerette Jonatánt, mint a több nőt.
Igaz, hogy isten senkit nem ítél el, és a bűnösöket is szereti, de aki nem fogadja el őt, márpedig aki nem fogadja el az utasításait (tudom nem a legjobb szó), az nem részesül a mennyek országában.
# 13
És hogyan segítesz,egy homoszexuálison?Álházasságba kényszeríted egy nővel,és még vágjon is ehhez jó pofát?
Mindenesetre köszi a válaszokat.Elég szomorú,hogy tényleg sokan bűnnek gondolják.Kívánom hogy az ilyen embernek legyen a gyermeke ferde hajlamú.
Amúgy azért tettem fel a kérdést,mert láttam egy filmet."A rosszak jobbak" a címe.A melegeket elküldik rehabra...Eléggé felháborított.
Még hagyján,hogy abban a mesekönyben ez le van írva,de hogy sokat ezt követendőnek tartják?!
"(Heterók esetében a jegyességet Pál apostol jobbnak tartotta, mintha tovább léptek volna házasságra)"
"A Hazarteam félék nem tudnak gondolkodni"
Gratulálok. De tényleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!