A Bibliában benne van, hogy a homoszexualitás bűn?
Vagy a keresztények miért tartják annak?Elvégre Isten teremtette őket melegnek,nem?
Tegyük hozzá,hogy nem vagyok vallásos,pusztán érdekel,miért tartják istentelen személynek a homikat.
Senki nem mondta, hogy házasodjanak nővel a melegek.
Ha kiolvastad az Újszövetséget (megjegyzem ez olyan, mitha A Gyűrűk Urának a harmadik részét olvasnád ki), akkor emlékezhetsz olyan részre, ahol Pál azt mondja, hogy aki nem való házasságba, az ne házasodjon. Aki bele szeret egy magával egyneműbe, az nem való házasságba (előző válaszomban leírtam, hogy mit jelent a házasság).
Megjegyzem Pál sem volt házas. Ezzel nem azt mondom, hogy ő is meleg volt, egyszerűen úgy érezte magáról, hogy nem kell házasodnia. Márpedig ha a (nagyon nagy idézőjel) "normális" embereknek sem kötelező a házasság akkor miért lenne az a melegeknek?
Amúgy a beleszeretni valakibe nem csak abból áll, hogy le akarok feküdni vele. Ha pedig férfi beleszeret férfibe, akkor az sem pontosan az. Ez nem teljesen házasság, inkább barátság. Lehetne komplikálni, de sehogy nem fogom érteni mit értesz beleszeret alatt. Amúgy amit Hazardteamnak mondtál; ha az én gyerekem lenne meleg, elmondanám neki a Biblia álláspontját, és, hogy szerintem mi a helyes, de ha nem hallgatna rám, akkor is szeretném, csak sajnálnám, hogy kész akarva vétkezik Isten ellen.
Nekem semmi bajom sem a melegekkel, sem a melegek szexuális kapcsolatával, ha ők ezt szeretik, szeressék ezt. Két dolgot nem bírok, amikor úgy gondolnak ránk heterokra, mint akik tök hülyék, és kivetni valók, de azért a gyerekeket örökbe fogadják. És amikor azzal védik magukat, hogy a melegség genetikai alapú. Rendben, ők így döntöttek, de legalább ismerjék el, hogy ők voltak. Tudományos vizsgálatok bizonyítják, hogy nem lehet a szexuális irányultság a génekben, de érdekes módon, ezeket a bal-liberális mozgalom próbálja eltitkolni.
Tudom nem minden meleg ilyen, ahogy nem minden heteró nézi le őket, de sajnos általánosságban mindkét oldal utálja a másikat.
Miért lennék gyökér?Keresztényi cselekedet így beszélni embertársunkkal,te kis álszent?
Egyébként nem tudom mi abban a gyökérség,hogy szerintem mindenki megérdemelné,hogy úgy élje az életét,ahogyan szeretné.Ha a saját nemével a boldog,akkor legyen vele.
Szomorú,hogy a mai világban is mennyi a melegellenes.
Azért,mert annyit kérdeztem mi áll a Bibliában.Ehelyett megkaptam a fröcsögést.És nem ki vagyok akadva,inkább csak elszomorít a dolog.Meg lehet erről a véleményem.
De szerencsére mindenki azt csinál a hálószobában amit akar,azzal kefél,és úgy,akivel csak akar.
"Kedves kerdezo,az volt a kerdesed hogy a bibliaban benne van e,hogy a melegseg bun,megkaptad ra a valaszt es megis kivagy akadva,akkor miert kerdezted,hisz lathatod,hogy igen benne van hogy a melegseg az utalatos dolog Isten szemeben"
Ott a pont. Tisztánlátást akartál, vagy pozitív megerősítést? Szerintem az utóbbit és mikor leírtuk normálisan, mi a biblia álláspontja, te..
"Elég szomorú,hogy tényleg sokan bűnnek gondolják.Kívánom hogy az ilyen embernek legyen a gyermeke ferde hajlamú"
..átkozódni kezdtél, mert nem azt írtuk, amit hallani akartál.
"Miért lennék gyökér? Egyébként nem tudom mi abban a gyökérség,hogy szerintem mindenki megérdemelné,hogy úgy élje az életét,ahogyan szeretné"
Utólag már hiába másítod, a leírt szavakat itt az oldalon nehezebb megmásítani, mint egy élő beszélgetésnél, mivel megőrzi a rendszer. Gondolom ezek után már magad is rájöhettél, hogy mire írtam:
"Én meg kívánom neked kérdező, hogy legyél kevésbé gyökér"
Remélem, valamikor majd megvalósul ezirányú kívánságom, remélhetőleg minél hamarabb. Ha nem, az roppant sajnálatos, de felnőtt embereket nem lehet "nevelni" meg aztán nem is az én reszortom.
"Keresztényi cselekedet így beszélni embertársunkkal,te kis álszent?"
Tökéletesen az és nem vagyok álszent. Akkor lennék álszent, ha megjátszanám magamat és nem közölném az őszinte véleményemet, hanem ájtatoskodnék, mikor kígyót-békát szórnak rám. Úgy tűnik, szeretnéd ilyen kis mulya hülyegyerekekként látni a keresztényeket, mert akkor könnyebb lenne beléjük törölnöd a talpadat, akár ok nélkül is, hiszen szerinted "kötelesek" elviselni. Tájékoztatásul közlöm, hogy ez téves és nemhogy nem keresztényi, hanem teljességgel kártékony, negatív vallásos szokás, ami sehol sincs elvárásként a bibliában feltüntetve, mindössze utólagosan találta ki pár ember, pontosan ugyanazért a célért, amiért te is megpróbáltál bűntudatkeltéssel manipulálni: irányítás, manipulálás.
Egyébként meg..
"Tegyük fel,jó ember vagyok.Becsülettel végzem a munkám,szeretem embertársaim,hasznos tag vagyok.De már csókolóztam nővel.Nő vagyok.Akkor a társadalomból kivetni való szemét vagyok,mert a Bibliában valaki azt írta,nem kéne?!"
..elbagatellizálod, mert azt még a hülye is tudja, hogy a homoszexuális kapcsolat nem ennyiben merül ki és ha észrevetted, csak te hangoztatsz ilyeneket, hogy ennyi miatt "társadalomból kivetni való szemét" meg hasonlók. Gondolom, ezzel azt a hatást akarod kelteni, mintha mi, mondanánk, vagy mondtunk volna ilyesmiket, mert ha védekezni kezdünk, azzal elfogadjuk a ránk osztott szerepedet, premisszáidat és sehogyan sem mászunk ki belőle jól, mert egy idő után nem látszik, kitől eredeztethetőek ezen állítások, ha pedig nem reagálunk a feldobott labdádra semmit, mert nincs kedvünk vitázni, akkor simán úgy lehet értelmezni, hogy hallgatólagosan egyetértünk, ezzel a rossz szándékkal, amit a szájunkba adtál, holott az ellenkezőjével szemben kifejtettük a véleményünket.
Ha ilyesmi pályára vágysz, javaslom Sun Tzu, Machiavelli műveiből képezd magad, esetleg látogass el az USA-ba és képeztesd magad a Stratégiai Tudományok Hivatalában, de talán az is elég ha elvégzel egy reklámpszichológiai kúrzust itthon.
Ha nem és korrekt emberként akarsz eljárni, abban az esetben viszont hagyj fel ezekkel a módszerekkel, mert amatőrként elég khm.. hogy is mondjam.. elég "vérszegény" próbálkozás és gyakorlott szemnek egyből szemet szúr.
A bibliában pedig nem "valaki azt írta" hanem Isten beszéde, amit bírálsz, amit prófétáival lejegyeztetett kb. tollbamondással, úgyhogy nem egészen az a kategória, amit te képzelsz róla.
Azt mindigis tudtam, hogy ha közlöm a véleményemet, "válaszolok" ilyen erősen vitatott kérdésekre ilyen korszellem megléte mellett, akkor kivívhatom egyes ellenkező véleményűek haragját, de vállalom. Nem lehet egyszerre úszni is, meg száraznak is maradni. Te feltettél egy kérdést, mi tőlünk tellhetően válaszoltunk a meglévő tudásanyagunk szintje szerint. Azt javaslom, vedd figyelembe ahelyett, hogy támadásnak vennéd és egyből a "hülyeség" skatulyába kategórizálnád pusztán azért, mert nem érted, vagy jelenleg nem értesz egyet velük. Ha pedig nem vagy kíváncsi igazából a véleményekre/válaszokra, akkor ne ilyen formában tedd fel a kérdésedet, mert a válaszadók számára félreérthető a motivációd. Okés? Egyébként ez javaslat, részemről azt csinálsz, amit jónak látsz. Én továbbra sem öncélú egó prezentációnak, vagy unaloműzőnek szánom soraimat, ahogy eddig sem. A motivációim tiszták e téren, még ha tahónak tűnhetek is a szókimondó stílusom miatt.
Hát,ezt a rizsát már nincs gyomrom elolvasni.
Gyökér továbbra sem vagyok... :) És én veled ellentétben ilyet nem mondanék senkire.
Az meg nem szitkozódás,hogy legyen meleg a gyereketek.Te veszed annak...Csak a fene nagy vallásos harcosok akkor talán áttudnák értékelni,ha a saját csemetéjükről van szó.
Amúgy még mindig csak egy kérdés tettem fel,ti meg elkezdetek legyökerezezni,lebetegezni egymást.
Szerencsére nem minden vallásos ember olyan mint ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!