Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van itt még olyan valaki aki...

Van itt még olyan valaki aki vallási okok miatt szűz?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, szüleim vallásosak, én is az vagyok hiszek Istenben. Tudom hogy nagyon lelkiismeret furdalásom lenne ha lefeküdnék a barátommal, de nagyon szeretem, és tudom, hogy Ő nem várna rám az esküvőig. Félek, mert benne van a pakliban hogy elhagy abba beleőrülnék. De ez nagyon nagy bűn, nem tudom hogyan tudnék belenézni a tükörbe, hogyan mondhatnám el a szüleimnek. Kérlek, adjatok tanácsot!
2012. aug. 17. 09:11
1 2 3
 21/22 schocko ***** válasza:
...Ez a 21. század...szerintem nagy hiba valakinek az életét úgy befolyásolni, hogy az utána inkább a kárára legyen, mint hasznára...a hívő keresztények talán azt hiszik, milyen szép és nemes életet élnek, de az ábránd hazugságra alapul...persze egy film is általában fikció, attól még lehet jó, viszont erről azért senki sem állítja, hogy valóság...szemben a kerszténységgel...ha valaki felnőtt korában lesz hívő, az kissé más, butaságnak és vakságnak persze szép példája még akkor is, viszont ezt a homályt akkor már önmagának köszönheti...
2012. nov. 2. 19:32
 22/22 anonim ***** válasza:
Igen ha valaki azért hagy el mert nem fekszel le vele az nem szeret igazán ha csak a szexre épül a kapcsolatotok az már rég halálra van ítélve, amúgy ha mélyen vallásos vagy akkor nem gondoltál még arra hogy nem ő az akit az Úr neked rendelt? Mert ez is lehetséges ha nem bírja ki miattad.
2013. aug. 20. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!