Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mondanátok véleményt erről a...

Mondanátok véleményt erről a párbeszédről?

Figyelt kérdés

[link]

Ígérem, nem hosszú! A legfrissebb blogbejegyzés.

2012. aug. 14. 19:39
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
17-es nagyaon tetszik ahogy leirtad,osztom a velemenyed.
2012. aug. 15. 13:44
 22/23 A kérdező kommentje:

Értem. Szóval felháborító az a gondolat, hogy egy gyermek fogékony lehet Isten megtapasztalására. Ezek szerint ti intelligenciához kötitek a hitet. Jól írja valaki az előzőek közül, hogy nem tudhatjuk, hogy mi zajlik le Isten és a gyermekek között. Lehet, hogy az a szakadék, ami Isten és az ember között van, nem is olyan mély Isten és a gyermekek között. Kain és Ábrahám is bűnösök voltak, mégis volt élő kapcsolatuk Istennel. Ne a fantázia-részét nézzétek ennek a párbeszédnek, mert ez csak egy fantazmagória, mint pl. a napocska beszélget a kismadárral, hanem azt, hogy a gyermeketek szíve tisztább, mint a tietek, az agya úgy működik, mint egy szivacs, könnyebben tanul, mint ti és gondolkozzatok el azon, hogy az észt mennyire is tartjátok fontosnak Isten megtapasztalásában.

Tehát a helyes válasz szerintem is az, hogy "nem tudhatjuk", mert nem emlékszünk, lehet hogy életünk folyamán már voltunk olyan közel Istenhez, ahogy újjászületett keresztényként most is vagyunk. Ettől még bűnösök vagyunk.

2012. aug. 15. 14:07
 23/23 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon tetszett, ahogy érveltél! És Nekem is ez a véleményem! Erőt és kitartást kívánok a további munkádhoz!

Isten óvjon!

2012. aug. 28. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!