Ugye nem vagyok zsidó?
Figyelt kérdés
Abból gondolom, hogy nagy az orrom nem az a hatalmas, hanem olyan mint a középső! [link] és olvastam, hogy zsidok nagyon szeretik a pénzt!Én is szeretem a pénzt, mármint mindig szórakozunk a haverommal, hogy ő mond egy árat és mindig felvisszük!Pl: van egy chips kér belőle és mondom egy ezres ő erre, hogy legyen kettő és meg három, ez van fordítva is amikor én kérek valamit!Ezzel szórakozunk sokszor!(a zsidók inkább csökkentenék és nem felvinnék az árat)Meg a barátaimat mindig meghívom, kisegítem őket ha nem hoztak pénzt, és vásárolni szeretnének!Amikor pedig vissza akarják adni valamiért nem bírom elfogadni, a boltban is rendszeresen adok jattot!Furcsán hangzik de csak 14 éves vagyok!Az orrom zavar meg ez a pénzes dolog!Rossz jel?Mondom 14 éves vagyok lehet, hogy a pénzszeretet természetes?Nem vagyunk valami gazdagok, szóval lehet ezért!Előre is köszönöm a válaszokat!Ja és full keresztény vagyok!2012. aug. 10. 22:40
1/23 A kérdező kommentje:
Ja és húst hússal, eszünk minden mennyiségben.
2012. aug. 10. 22:43
2/23 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy mit eszel meg hogy keresztény vagy blabla. Így lettél nevelve, nem zsidónak.
Ha lélekben zsidónak érzed magad az vagy, ha nem akkor nem. De ezt már tudhatnád.
3/23 anonim válasza:
Nem az orrodtól függ a zsidóság. A szüleid zsidók? Ha nem akkor miért lennél az?
4/23 A kérdező kommentje:
Nem erre a válaszra vártam pontosan, de köszönöm és figyelembe veszem válaszod!Ment a zöld a gyors reagálásért!
2012. aug. 10. 22:50
5/23 A kérdező kommentje:
Nem, nem azok!De én erre a pénzes dologra mert ez zsidos nem?(mármint ezeket olvastam, hogy ilyen üzletelősek!)
2012. aug. 10. 22:51
6/23 A kérdező kommentje:
Am ment a zöld neked is! Azért kérdem mert nem nagyon akarok hasonlítani rájuk!
2012. aug. 10. 23:00
7/23 mustafa33 válasza:
Ne az orrodat nézd meg, hanem a ....., ha nem hiányzik semmi akkor nem vagy az.
8/23 A kérdező kommentje:
1000 DB XD + 500 :D Na ez jó volt (+1) :D Legalább vidáman fekszem le, főleg a beszólás után!Ment a zöld, nem a zöldhasú isten ments XDXD :D:D!Legalább tutira lehetek Jobbikos XD
2012. aug. 10. 23:09
9/23 anonim válasza:
Majd küldünk neked disznó húst. :P
És ha nem ízlik zsidó vagy!
Ha mindig sapkába vagy zsidó vagy!
Ha 100 forintból is milliókat tudsz csinálni úgy hogy emiatt városok országok mennek tönkre akkor zsidó vagy!
10/23 anonim válasza:
ha meghívod a haverjaidat mindenfélére akkor pont, hogy nem vagy az. Akkor lennél ha magadat hivatnád meg velük és közben még a pénz is ott lenne a zsebedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!