Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ugye nem vagyok zsidó?

Ugye nem vagyok zsidó?

Figyelt kérdés
Abból gondolom, hogy nagy az orrom nem az a hatalmas, hanem olyan mint a középső! [link] és olvastam, hogy zsidok nagyon szeretik a pénzt!Én is szeretem a pénzt, mármint mindig szórakozunk a haverommal, hogy ő mond egy árat és mindig felvisszük!Pl: van egy chips kér belőle és mondom egy ezres ő erre, hogy legyen kettő és meg három, ez van fordítva is amikor én kérek valamit!Ezzel szórakozunk sokszor!(a zsidók inkább csökkentenék és nem felvinnék az árat)Meg a barátaimat mindig meghívom, kisegítem őket ha nem hoztak pénzt, és vásárolni szeretnének!Amikor pedig vissza akarják adni valamiért nem bírom elfogadni, a boltban is rendszeresen adok jattot!Furcsán hangzik de csak 14 éves vagyok!Az orrom zavar meg ez a pénzes dolog!Rossz jel?Mondom 14 éves vagyok lehet, hogy a pénzszeretet természetes?Nem vagyunk valami gazdagok, szóval lehet ezért!Előre is köszönöm a válaszokat!Ja és full keresztény vagyok!

2012. aug. 10. 22:40
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Ja és húst hússal, eszünk minden mennyiségben.
2012. aug. 10. 22:43
 2/23 anonim ***** válasza:
76%

Tök mindegy, hogy mit eszel meg hogy keresztény vagy blabla. Így lettél nevelve, nem zsidónak.

Ha lélekben zsidónak érzed magad az vagy, ha nem akkor nem. De ezt már tudhatnád.

2012. aug. 10. 22:46
 3/23 anonim ***** válasza:
Nem az orrodtól függ a zsidóság. A szüleid zsidók? Ha nem akkor miért lennél az?
2012. aug. 10. 22:50
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem erre a válaszra vártam pontosan, de köszönöm és figyelembe veszem válaszod!Ment a zöld a gyors reagálásért!
2012. aug. 10. 22:50
 5/23 A kérdező kommentje:
Nem, nem azok!De én erre a pénzes dologra mert ez zsidos nem?(mármint ezeket olvastam, hogy ilyen üzletelősek!)
2012. aug. 10. 22:51
 6/23 A kérdező kommentje:
Am ment a zöld neked is! Azért kérdem mert nem nagyon akarok hasonlítani rájuk!
2012. aug. 10. 23:00
 7/23 mustafa33 ***** válasza:
100%
Ne az orrodat nézd meg, hanem a ....., ha nem hiányzik semmi akkor nem vagy az.
2012. aug. 10. 23:04
 8/23 A kérdező kommentje:
1000 DB XD + 500 :D Na ez jó volt (+1) :D Legalább vidáman fekszem le, főleg a beszólás után!Ment a zöld, nem a zöldhasú isten ments XDXD :D:D!Legalább tutira lehetek Jobbikos XD
2012. aug. 10. 23:09
 9/23 anonim ***** válasza:
42%

Majd küldünk neked disznó húst. :P

És ha nem ízlik zsidó vagy!

Ha mindig sapkába vagy zsidó vagy!

Ha 100 forintból is milliókat tudsz csinálni úgy hogy emiatt városok országok mennek tönkre akkor zsidó vagy!

2012. aug. 11. 01:19
 10/23 anonim ***** válasza:
59%
ha meghívod a haverjaidat mindenfélére akkor pont, hogy nem vagy az. Akkor lennél ha magadat hivatnád meg velük és közben még a pénz is ott lenne a zsebedben.
2012. aug. 11. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!