Az, hogy én irányítom az életemet, bűn-e Isten szemében?
Szóval én hiszek Istenben és azt akarom tudni, hogy nem számít-e bűnnek ha "Isten helyett én akarom irányítani az életemet" a gondolataimmal? Vagyis nem akarom, hanem képes vagyok rá és ezt teszem.
(akik nem hisznek, ne írjanak értelmetlen és nem a kérdésemre vonatkozó válaszokat.)
"A kérdező kommentje:
utolsóelőtti: agykontroll, vonzás törvénye, ezekre gondolok."
Ha csak szimplán imádkozol,mit csinálsz?
Saját magadnak akarsz jót,el akarsz valamit érni,szeretnéd,hogy valami sikerüljön,a saját életedet akarod irányítani.Akkor ez is bűn?
"A kérdező kommentje:
Az a különbség, hogy egyik erősen Istenhez kapcsolódik, a másik pedig.. nem. Én pedig hívő vagyok és ha választani kellene, ha az egyik bűn lenne, akkor az imát választanám."
Miből gondolod? azért,mert ezt mondják a papok,meg a gyülekezetvezetők? (sejtheted,hogy miért mondják,de ha nem,és érdekel,akkor szólj,és kifejtem) Gondolod,hogy Isten azt fogja fixírozni,hogy te most az egyház által megszabott rituálé keretein belül kéred tőle azt,amit szeretnél,vagy nem?
A rendszeres agykontroll végzésének hatására nyugodtabb,békésebb leszel,összeszedettebb gondolatokkal,és irányítani tudsz bizonyos dolgokat.
A vonzás törvényénél végül is kérsz valamit,ami neked fontos,és ezt megkapod.Az imában nem ezt teszed? ugyanúgy a saját akaratod érvényesítése végett manipulálod Istent.Úgyhogy most már az ima miatt is érezhetsz bűntudatot:-) Csak viccelek persze.
Komolyra fordítva,akkor most mondd el,hogy mi az ami ezen dolgok közül téged eltaszít Istentől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!