Van kozzuletek valaki aki lemondott az agykontrollrol vallas (Isten) miatt? Ha igen, hogy sikerult? Es segitett ebben a dontesben?
Ezt talan tobben megtapasztaljuk, de majd meg fejlodni fogsz lelek teren es eljon az az ido, amikor mar rafogsz jonni arra, hogy a kettot nem kell kulon valasztani.
Nekem is volt egy ilyen idoszakom, de kozben nagyon sokat kerestem az igazsagot, ugyan En nem vegeztem agykontrollt, de nagyon sok technikat tudtam elsajatitani arra, hogy megoldjam, kezeljem a problemaimat, de attol meg nem kell kizarni Istent.
En ugy tapasztaltam, hogy Istennek nevezzuk, de bennunk van belole egy szikra, a tudatmagja, de Isten lesz az ero forrasa, amibol erot tudunk nyerni!
ha elvesztettél bármit is, amikor Istennel voltál, akkor bizony nem voltál vele konkrétan. másrészről azt tudjuk miért van jelentősége az agykontrollnak és az konkrétan elmekontroll inkább? tudod e, hogy a vallás is erről szól, hogy mérsékeljük magunkat, vágyainkat? tudod miért lehetséges maga az "agykontroll"? tudod e miből merít az egyén ilyenkor, amikor tanul? Az emberek java nem tudja mi is Isten igazából, de azt sem nagyon, hogy mi az ember...ezért is gondolnák olyanra, hogy ez a két dolog is ellentmondásos...tévedés...:)
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!