Mi a véleményetek az agykontrollról?
Már volt ilyen kérdés.
Az agykontroll nem működik, áltudományos módszer. Lényege az önszuggesztió, ezért pontosan annyit ér, mint egy önszuggesztió.
Már volt ilyen kérdés, és jó válaszok születtek.
Az agykontroll nem működik - kizárólag sajátmagadon. Lényege az önszuggesztió, ezért pontosan annyit ér, mint egy önszuggesztió.
Egyetértek az előzővel. Pontosan így van. Próbáld ki saját magad, pl. ha rossz kedvű vagy, határozd el, hogy nem foglalkozol azzal a témával, és vegyél elő egy másik kedvesebb témát, merülj bele. Meglátod előrébb visz.
Határozd el, hogy csak az értelmes dolgokkal foglalkozol, a baromságok tárházát másra hagyod, vagy a bulikon lehet csak jó téma.
Ehhez az kell, hogy saját magad kontrolláld az agyaddal, és ne tedd ki magad az érzelmeidnek. No hát ennyiben agykontroll.
Az agykontroll MŰKÖDIK!!!
Használom én is, és nem értem volna el nélküle semmit, legalábbis csak sokkal kevesebbet, mint amennyit elértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!