Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az, hogy én irányítom az...

Az, hogy én irányítom az életemet, bűn-e Isten szemében?

Figyelt kérdés

Szóval én hiszek Istenben és azt akarom tudni, hogy nem számít-e bűnnek ha "Isten helyett én akarom irányítani az életemet" a gondolataimmal? Vagyis nem akarom, hanem képes vagyok rá és ezt teszem.

(akik nem hisznek, ne írjanak értelmetlen és nem a kérdésemre vonatkozó válaszokat.)

2012. aug. 6. 12:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
és olyan is van aki a másikét irányítja tudatalattiban???
2012. aug. 6. 12:16
 2/25 anonim ***** válasza:
0%

A Bibliai Isten nem létezik, ez hazugság. Az életedet Te irányítod, szabad akarat van, bármi lehetsz, bármi lehetséges, gondolataiddal irányíthatod az életed. Nézd meg a Titok filmet vagy olvass agykontrollt.

A kereszténységről meg az istenedről ennyit: [link]

2012. aug. 6. 12:25
 3/25 A kérdező kommentje:
Akkor te meg nézd meg a Biblia ősi titkai című film(ek)et.
2012. aug. 6. 12:39
 4/25 A kérdező kommentje:
keress csak rá google-n.
2012. aug. 6. 12:40
 5/25 anonim válasza:
69%
Nagyon jó a kérdésed! Én inkább úgy mondanám, hogy rá merem bízni életem irányításást Istenre! Akkor biztosan jó kezekben leszek. Én is olvastam sok önmegvalósító könyvet, Vonzás törvényét, stb., de a kereszténységen kívül egyik eszme sem adta meg azt, amire a legjobban vágytam: A lelki békét!
2012. aug. 6. 12:44
 6/25 anonim válasza:
Más amit a Biblia mond, és más ahogy az istened viszonyulna ehhez a dologhoz szerintem.
2012. aug. 6. 13:20
 7/25 anonim ***** válasza:
56%

2.!

Elég égő a link, mert a kereszténység egy zsidó alapú vallás, gyakorlatilag a 85% zsidó vallás, és csak a maradék kis (Újszövetség) részében egészül ki.

Szóval a cikk címe helyesebb lenne úgy, hogy a judaizmus, és a tóra leleplezése.

Csak azért bebörtönöznék a cikk íróját is, meg az olyanokat is, akik terjesztik.

Kérdező! A szabad akarat Isten ajándéka!

2012. aug. 6. 13:49
 8/25 A kérdező kommentje:
Ha a Biblia ősi titkaira érted, igen, elhiszem azokat a "baromságokat".
2012. aug. 6. 13:56
 9/25 anonim ***** válasza:

Nem ez a szó vonatkozik ide szerintem.

Nem bűn. de azzá válhat.

Mert hát ki tudja, hogy mit vár el a teremtő, hogy megfeleljek a szeretet teljes irányításának.

Ahhoz hogy az emberek társadalma harmonikusan szeretetben tudjon élni egymás mellett mindenképpen kell egy meghatározás, arra hogyan működik jól.

Mivel isten az élet forrása, Ő tudja a leges legjobban mi az ami a hasznunkra válik, és mi nem.

Ha ezt egységesen elismerik, és összhangban élnének ezekkel akkor lesz az emberi élet harmonikusan jó szervezett és szeretet teljes békés mindenki megteszi a maga kis részét.

Erre készült az az útmutató, úgymond használati utasítás, ami a biblia.

2012. aug. 6. 15:54
 10/25 Hazardteam ***** válasza:

Élheted az életedet a saját fejed után menve, Isten nélkül, hidd el őrá nem nagyon lesz hatása, ahogy Jób könyvében is áll: Lövöldözheted a felhőket nyíllal az égen, de attól még nem lesz semmi hatásod rájuk. Azzal, ha Istennel jársz és az ő vezetését keresed, magadnak teszel jót, ahogy azzal is magadnak teszel rosszat, ha figyelmen kívül hagyod. A szabad akaratod nem fog csorbulni egyik esetben sem, ez rád van bízva attól az életkorodtól, amikor az értelmi képességeid kifejlődnek annyira, hogy képes legyél döntésekelt hozni. Isten nem fog kényszeríteni semmire. De "ha hallgatod és megcselekszed, amiket mond, akkor leszel jószerencsés"

mert akkor nem csak a saját tudásodra, bölcsességedre, tapasztalataidra stb. hagyatkozol, hanem Istenre, aki teremtette azokat a gázmolekulákat, amiket épp belélegzel, meg annak a széknek a részecskéit is, amin éppen ülsz. Szabadon választott, de ne feledkezz el a jelen lévő "másik oldalról" sem, ami meg ellened tör és végső soron a célja nem más, mint a pusztulásod.

2012. aug. 6. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!