Mekkora bűnnek számít, ha házasság előtt lefekszem egy nővel (mert nem bírom ki)?
Figyelt kérdés
önkielégíteni is szoktam naponta 1-2-szer, azt se tudom betartani, viszont járok templomba minden héten
római katolikus keresztény vagyok
2012. aug. 5. 19:19
41/44 anonim válasza:
Csak féltesója,mert ez a 2.házasságom.... Te még előtte vagy a házasságnak figyelj oda,ne egy érdekember,manipulátort vegyél el.És ezért fontos,hogy ne a testi benyomások,hanem a lelkiek legyenek a döntőek.
42/44 Hazardteam válasza:
Aranyos gyerekek lehetnek. Az a helyzet, hogy én sem tudom pontosan miért, de imádom a kölköket:) Nem tudok ezen a világon nagyobbat elképzelni, mint egy baba, aki most jött Isten kebeléről ajándékba. Pedig átmentem már mindenen, láttam sok olyat is, amit "átlagemberek" egész életükben nem és persze voltak nők is jócskán.. mindenféle, olyan is, amilyet leírtál. Az én öcsém is féltestvérem, ez kb. 1 napig (se) zavart, a gyerekek teljesen máshogy nézik ezeket a dolgokat és nekik más a lényeg, mást tartanak fontosnak. Őket nem érdeklik az ilyen hülyeségek, hogy fél, negyed, vagy "egész" testvérek, mert még nincsen teletömve a fejük mindenféle bárgyú hazugsággal és képesek tisztán látni ezeket, noha picikék. Én azt mondom, amit én is úgy hallottam. Van egy mondás: "jobb, ha egy gyereket csak az egyik szülő szereti, aki TÉNYLEG SZERETI(!) mint két olyan szülő, akik nem szeretik egymást (és így a gyereket sem, mert egymással vannak elfoglalva)" (Brian Tracy) Egy dolgot viszont mondanék, ha elfogadod, mint jótanácsot (hangsúlyozom: HA) Egy gyerek, ha cudar apja van, felnőve hajlamos összemosni Isten képét az apjáéval önkéntelenül és öntudatlanul is. Pontosan nem tudom miért van ez, de számtalanszor megfigyeltem és én is ilyen voltam. Olyasmit képzelj el, mint egy nehezen tettenérhető, sejtelmes érzést, vagy inkább egy torz tükröt, egy "képet" az Atyáról. Az ilyen embereknek hiába mondod, hogy Isten milyen, ha hisznek is, bólogatnak meg minden, de igazából képtelenek felfogni emiatt a rossz, torz képtől, ami megakadályozza őket. Sajnos nem tudom ennél jobban leírni, de remélem így is érthető valamennyire (Sokszor a vallás is "ráerősít" erre a hamis Istenképre, tudod, minnyá lesújt a szakállas odaföntről és jaj nekünk! stb) Noha nő vagy és ebből kifolyólag nem pótolhatsz ilyen szempontból 2 szülőt (erről nem te tehetsz persze) de annyit én megtennék a helyedben, hogy mint anyukájuk, hangsúlyozd a gyerkőceidnek Isten Isteni mivoltát, tetteit és nagyságát, természetét és fess róla nekik reális képet egyfajta "megelőzésként". Ne hagyd, hogy az apjuk jelenlegi viselkedését, jellemhibáit és természetéből fakadó negatív hatásokat felnőve összemossák a Mindenható Isten "képével" a kis szívükben. Tudom, hogy ez az egész most furán hangozhat, de gondolkodj rajta és tégy belátásod szerint. És ne feledd: a gyerekek olyanok, mint a virágok, állandóan kell nekik a szeretet, mint rózsának az eső. Picike, törékeny lények, akik rád lettek bízva és csak nemrég jöttek le Istentől. És a legszebb ajándékok, akiket valaha is kaphat ember az életben..
43/44 anonim válasza:
Köszi a szép tanácsokat,neked is kívánok minden jót, legfőképp,hogy megfelelő anyukától legyen majd gyerkőcöd!szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!