Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Erről a cikkről mi a véleménye...

Erről a cikkről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

Ekkora úr a vallás, hogy már mesterséges megtermékenyítésre se menjenek a párok, ne védekezzenek, mert az jószerivel "bűn"? hogy lehet valaki ennyire egyoldalú? hogy lehet így elbutítani a népet? ez most kiverte nálam a biztosítékot...pedig sosem foglalkoztatott a vallás téma, de ez már szerintem sok(k)...

20/L

2009. júl. 18. 20:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Meg kell szokni a 21.-dik századot
2009. júl. 22. 13:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Miért beszélsz népbutításról? Vajon nem azok butítják a népet, akik "elfelejtik" felhívni a figyelmet a fogamzásgátló szerek "mellékhatásaira"? Talán ezért az a címe a cikknek, hogy "Hallotta már?" Vagy te talán hallottál már ezekről a tényekről? Ez nem népbutítás, hanem az elfogulatlan és korrekt tájékoztatás követelményének való megfelelés.

Az is érdekes, hogy úgy beszéltek a keresztény erkölcsteológiáról, mintha a zsebetekben lenne és töviről hegyire ismernétek minden egyes pontját. A válaszokból azonban kiderül, hogy vajmi keveset tudtok róla -- eltekintve a keresztényellenes szlogenektől. Ehhez azonban nem kell ész, csak ismételgetni kell, amit hallunk.

Csak egy kérdésre térnék még ki. Ha afrikai vagyok, és a feleségemmel együtt kizárólag egymással élünk házas életet, akkor mekkora esélyünk van AIDS-et kapni? És mekkora az esélye akkor, hogy ha európai vagyok és egy ismeretlen partnerrel szexelek óvszerrel, amiról nem tudom, hogy nem szakad-e el?

Bocsánat az indulatért, de túl régóta hülyéznek le minket olyan emberek, akik maguktól nem nagyon tudnak értelmes gondolatokat kitalálni.

2009. aug. 11. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!