Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a cikkről?

Figyelt kérdés

Főleg engem az utolsó részéről alkotott véleményetek érdekel.

Félreértés ne essék, én szeretem ezt a blogot olvasgatni, de úgy vélem, hogy átestünk a túloldalra, amikor már valaki egy aprócska gesztussal nem fejtheti ki a véleményét, mert akkor már rögtön szólnak a munkahelyén.

A cikk: [link]

2011. jún. 21. 13:11
 1/5 napietus ***** válasza:

én is olvasom ezt a blogot, és nekem is megütötte ez a szememet. mi is a baj ezzel? nem történt semmi...

ezen kívül tartalmaz egy alapvető tárgyi tévedést: a vasutasok ruhája nem egyenruha, hanem csak formaruha (olyan, mint akár a postásoké, vagy a Spar-dolgozóké). egyenruhán valóban nem szabad kitűzőt viselni (pl. rendőröknek, tűzoltóknak, katonáknak), a formaruhára vonatkozóan max. a cég tehet ilyen kikötést, ha akar.

2011. jún. 21. 13:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod
2011. jún. 21. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is baromság ez a cikk. A mélyszegénységben élő tezsvírek, akikkel naponta egy vonattal utazok (Miskolc felé:S), és üvöltenek, üvöltetik a sz.r zenéjüket, cigiznek, büdösek, nem törődnek a többi ember nyugalmával- szóval ők kevésbé idegesítőek, mint egy apró kitűző, amivel valaki a véleményét fejezi ki. Én szívem szerint ledobnám őket a vonatról, mert egy hosszú nap után egy nyugodt útra vágyom, nem ezeknek a fél-állatoknak az üvöltésére.
2011. jún. 21. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Megint a "gonosz, csúnya rasszista magyar" helyzetet olvashatjuk egy liberális bolond bejegyzésében...

Ejj, hogy mi magyarok milyen rosszak vagyunk! Tiltsuk be a címert! A Himnuszt! A Szózatot és mindent aminek köze van a magyarsághoz!

Komolyan, ha ez nem tetszik neki, akkor húzzon el a tetves bandájával együtt.

Egyébként a cikk célja:

-a cigányok uszítása a magyarokra

-a buta, vagy diplomás agymosottakat a cigányok védelmére csábítani

2011. jún. 21. 17:15
 5/5 anonim ***** válasza:

engem sem a cikk első fele zavar. segítsenek nekik, ha olyan nagy kedvük van.

de hogy egy csóró kallert cseszegetnek, mert egy hangyafaxnyi kitűzőt feltesz?!

basszus, ő havi 100ért utazik hóban-fagyban, tikkasztó hőségben, mert ez a munkája!

a mílyszgénységben élő csóró kis cigányoknak is el kéne talán menni dolgozni, és akkor nem lenne ilyen helyzetben az ország...

2011. jún. 22. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!