Mi a véleményetek erről a cikkről?
Mali Zoltánnak, Drávapiski polgármesterének a cikke következik:
Ma polgármesteri karrierem kiteljesedett.
Nyakunkba varrták a szociális foglakoztatást. Ha akartuk, ha nem.Három hete felvettem 5 embert dolgozni, ma egy + 1 van belőle. Pedig tisztességes hat órás munka, munkaruha stb. jár nekik. Karrierem csúcsát egy 18 éves gyerek teljesítette be. Kb. 2 hete "dolgozott" a drága gyermek, anyukája egyetlen "pöcörös" kisfia. A második napon már elkérte magát, mert a harmadikon ő már nem tud jönni, mert "kannázik" egy cigányzenekarban.Mondom jó, de le kell dolgozni a hiányzást. A negyedik napon meg sem jelent, mert nagy kórt talált nála az orvostudomány! Neki bezártsági érzése lesz a gödörásástól! Ami 30x 70 vízelvezető ásásánál nagyon kijön, így az ötödik napja is regenerálódással telt. De orvosi igazolást hozott erről. A hatodik napján bejött, de rosszul lett. A fűnyírástól asztmás rohamot kapott, másnap nem is jött, mert ugye ki kellett heverni a légszomj okozta sokkot. A hetedik napon így pihent. Az édesanyja még le is teremtett, hogy milyen szemét vagyok, majdnem meggyilkoltam a gyereket, és ha baja lesz, akkor én leszek a felelős.
A nyolcadik nap, az a semmittevéssel telt, be akart panaszolni engem, mert nem a szakképesítésének (8ált.) és a fizikumának megfelelő (kb. 190 centi és 80 kiló) munkát biztosítottam neki.
Ma reggel vidáman ismét munkára jelentkezett és nekem ehhez még jó pofát is kellett volna vágni. Gondoltam a verebek számolása - ülve!!!!- nem lesz megterhelő számára. Így hozattam neki egy párnás széket, leültettem és azt a munkát kapta, hogy meg kell számolnia statisztikailag az udvaron átrepülő verebeket. Kapott egy A 4 lapot és egy tollat és csak strigulázni kellett volna. Bíztam titkon abban, hogy hátha elszégyenli magát.
Háromkor kimentem és megkérdeztem:
- Na fiam, hány veréb repült át ma az udvaron?
- Nem tudom!
- Miért nem számoltad meg őket?
- Mer' amire megszámoltam volna, addigra elrepültek!!!!!!!
- Jól van fiam, legalább nem piszkoltad össze a papírt.
- Ha így megy főnök akár egy hétig is eldolgozok ennyi irattal.
Egy Á betűt sem írt, hiszen sem írni, sem olvasni nem tanult meg!
Na, ezeknek fizetünk mi segélyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!