Milyen tetoválást javasolnátok, ami jelképezi Istenhez való kötődésemet?
Nagyon szívesen megnézném, ha esetleg van fotód, nem küldenéd el mailben?
Gondoltam valami olyasmire, a talp vonalára, oldalra esetleg valami héber írást.Nincs ötleted?
Két mondat elég:
"Szabad gondolatoktól mentes, önálló vélemények nélküli, irányított bárány vagyok. Imádok a szeretet nevében gyűlöletet kelteni, és mindenki mást lenézek, aki nem abban hisz, mint én!"
Ez legyen a homlokodon (vagy a hátadon, ott nagyobb betűkkel elfér), és mindenki tudni fogja, hogy keresztény vagy.
első vagyok, nem tudom, miért pontoztak így le, mi rosszat írtam? :S nincs róla fényképem, de van nagyon sok hasonló, csak írd be gugliba képkereséshez, h rosary tattoo és kidob nagyon sokfélét....
de most komolyan, aki lepontozott, mi a rossz vagy nem hasznos abban, h leírtam, hogy milyen tetoválást kértek tőlem, ami keresztény jelkép is?
Mi lenne, ha egy ízléses, szép aranyláncon egy diszkrét kis keresztet tennél a nyakadba?
Vagy ezüstláncon ezüst keresztet...
A tetoválás örökre rajtad fog díszelegni, nem biztos, hogy 2 év múlva is tetszik majd ugyanaz.
Első: Ezt meg kell szoknod. Sajna rengeteg itt az idióta lepontozó, aki ebben éli ki a frusztrációját. Ne is törődj a százalékaiddal, k*ra nem számit. Csak az számít, hogy a kérdező elégedett-e a válaszoddal. Idióta lepontozókkal ne foglalkozz (nézd csak meg, ezt a beírásomat is pillanatokon belül le fogják vinni nullára, de k*ra nem érdekel, szórakozzanak ezzel jobb híján, ha ilyen nyomik :) ; inkább csak sajnálom őket).
Kérdező: Mondjuk sugárzó Jézus-szív a szíved fölé, például? Szöveget amúgy nem ajánlanám, legalábbis "közérthetőt" nem, mert hosszú távon nem jó dolog élő-mozgó könyvnek lenni. Viszont egy héber felirat már rendben, mert azt kevesen értik (csak akkor meg lehet, hogy zsidónak néznének). De pl. a héber betűs JHVH felirat jól mutathatna bármelyik felkarodon.
Vagy mondjuk egy arkangyal a hátadra, kitárt szárnyakkal (pl. Gábriel)? Esetleg egyszerűen egy kereszt a mellkasodra felül (tehát felső szár a nyakad tövénél, két oldalsó a melleid fölött, alsó meg mondjuk a melleid aljánál vagy alatt végződhetne).
Vagy, ha humort is szeretnél csempészni a dologba, akkor érdekes lehet egy láncos-lakatos erényöv is a derekad körül. :)
Köszönöm azok válaszát, akik a kérdés megválaszolására szorítkoztak, ők kaptak pluszpontot.
Mózest olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!