Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Azoktól kérdezném, akik...

Azoktól kérdezném, akik képesek nyelveken szólni, mi történik ilyenkor veletek?

Figyelt kérdés
Mit éreztek, mit éltek át? Mikor történt először, mi előzte meg és nem volt-e ijesztő? És milyen vallásúak vagytok?
2012. júl. 28. 18:49
1 2 3 4
 31/39 Hazardteam ***** válasza:
80%
:)))
2012. júl. 29. 07:41
 32/39 Hazardteam ***** válasza:
52%
Szerintem Berta azt próbálja a tudomásodra hozni, hogy te egy olyan igazi, klasszikus troll vagy. Akár rólad is mintázhatták volna minden trollok ősattyát:) Ja és hogy üdvös lenne, ha visszavennél az arcodból, meg az ezitányú tevékenységedből, mert baromi idegesítő és full bosszantó, főleg amikor behisztizel. Ja ez utóbbi tőlem:) Berta nem így fogalmazna. De érted a lényeget nem?
2012. júl. 30. 04:20
 33/39 A kérdező kommentje:
Tényleg köszönöm, hogy ennyit foglalkoztatok a kérdésemmel, bárcsak minden kérdésemre ilyen kielégítő válaszokat kapnék. Olvashatok véleményt pro és kontra, ezért szeretem a "gyakori kérdéseket".
2012. júl. 30. 08:04
 34/39 anonim ***** válasza:
72%

Helló, kérdező :)

Örülök, hogy elégedett vagy.

De jelenleg kicsit hiányos az összkép: Az a válaszom, amire Hazardteam utalt a jelenlegi 32. sz. alatt, Pietrosol 29. és 30. sz. alatti válaszára való reagálás volt részben feléd, részben felé.

Neked ezt írtam, a 29. sz. alatti válaszra vonatkozólag:

"Ne higgy Pietrosolnak, mivel amiről ő beszél, az evidensen NEM azonos azzal a nyelveken szólással, mint amiről a Biblia ír. Ha gondolod, részletezhetem egy kicsit; de a leglényegesebb az, hogy a Biblia szerinti nyelveken szólás a SZENT SZELLEM AJÁNDÉKA, tehát Tőle van."

Pici kiegészítés: ebből logikusan következik az, hogy a Biblia leírásától eltérő "nyelveken szólás" nem Isten Szent Szellemétől van. Remélem, így érthető, mire gondoltam.

Ezen felül a megjelölt válaszaiban kettős mércét alkalmaz, megjegyzem, nem először; holott pont másokat szokott ezzel vádolni. Ugyanis a saját válaszával kapcsolatban elvitatta más felhasználók azon jogát, miszerint meg tudják állapítani, hogy egy adott válasz a kérdésnek megfelelő-e; ugyanakkor más kérdéseknél nem a kérdező bírálatára bízza mások válaszait, hanem a sajátjára.

Szerintem a fentebb leírtak miatt a válasza provokatív és inadekvát, tehát szabályzatsértő; és ezt ő is nagyon jól tudja.

Amire pedig a 30. sz. alatt utalt, nem áll meg, mivel minden válasszal a kérdésedre válaszoltunk, azaz a tapasztalatainkat írtuk le, még ha néhol chat-jelleggel is. 

Minderre az "írásbeli petting" hasonlatot használta, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy ezzel párhuzamba állítva az ő rendszeres tevékenységét a Vallás kategóriában, utóbbi nem más, mint több emberen elkövetett, sorozatos nemi erőszak. Olyasmi, mintha én írogatnék inadekvát válaszokat a kertészettel kapcsolatos kérdésekhez, hiába van némi fogalmam a témáról... (Azért pont a kertészkedést hozom példának, mert az ilyen jellegű kérdésekben Pietrosol szakértelme vitathatatlan, olvastam már tőle néhány választ.)  

Remélem, így már teljesebb a kép. :)

2012. júl. 31. 02:54
 35/39 Pietrosol ***** válasza:
31%

Szia Kérdező!

Remélem érted!Amit én írtam az azért nem valódi,mert van akinek más a véleménye és kész!És ez ettől evidencia lesz!

Világos,nem?Az nem derült ki,hogy amiről én írtam,miért ne lehetne a szent szellem ajándéka!

Azokban a kérdésekben,amelyeket én tettem fel,úgy érzem jogom van a válaszok hasznosságának elbírálásához!

Most sem kötöttem bele más válaszába,de ha úgy gondolod

nézd meg,hogy ki ordibál a neki nem tetsző válaszokért!Itt is!

Hogy ki mennyire szakértő egy területen,elég nehéz elbírálni!

Személyes:többet ér a tapasztalaton alapuló egyéni vélemény,mint az a képesség,hogy valaki jól tud linkeket csokorba fűzni!

2012. júl. 31. 07:33
 36/39 Hazardteam ***** válasza:

Ezaz, ezt a topikot is szemeteljétek tele szokás szerint..

Pie: ez nem a "véleménykülönbség" tolerálásáról/nem tolerálásáról szól!

Ez arról szól, hogy amihez nem értesz, abba ne dumálj bele a rád jellemző szándékos ellenkezéssel, ahogy minden keresztény kérdéshez beírod, hogy az nem is keresztény, hanem hindu, meg Jézus nem is az volt, hanem akármi, egyszerűen fárasztó a trollkodásod. Látod a kérdést? Szólsz nyelveken? Nem? Akkor meg miért érzed úgy, hogy feltétlen közölnöd kell az amúgy bibliaellenes "véleményedet" minduntalan ilyen témáknál? Ha ez nem trollkodás, akkor mi az? Általában, ha beírsz az arról szól, hogy mi nem úgy van szerinted ahogy a kérdésben, meg ahogy a válaszolók mondanivalójában szerepel, ez mi már ember?:) Berta meg sajnos minduntalan leáll vitázni ilyenekkel és szétoffolni oldalakon keresztül full feleslegesen. Ezt most komolyan normális dolognak tartjátok?

2012. júl. 31. 09:11
 37/39 Hazardteam ***** válasza:
Látom azóta írtál.. eskü ovoda.. ideje lenne felnőni és normális, felnőtt emberekként válaszolni a KÉRDÉSRE!:)
2012. júl. 31. 09:13
 38/39 anonim ***** válasza:
41%

Kedves Óvó bácsi, szerintem teljesen jogos: tényleg nem normális ez a dolog, és ezt magamra nézve is elismerem. :)

Örülök, hogy megválaszoltad Pietrosol felvetéseit; így most már csak egyetlen dolog hiányzik nekem, úgyhogy még ezt az egyet, utoljára...

Igenis kiderült, hogy miért nem lehet a Szent Szellem ajándéka, amiről ő írt... Mivel már leírtam, hogy azért, mert nem felel meg a bibliai kritériumoknak.

És most megyek egy kicsit a sarokba. :)

2012. aug. 1. 02:48
 39/39 Hazardteam ***** válasza:
52%
5 hét kukorica! Amúgy lennék óvóbácsi. Birom a kölköket:) Na annyiból nem ovoda, hogy ők értelmesebbek, mint mi vagyunk:)
2012. aug. 6. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!