Egyedulallo keresztenyektol kerdeznem: hogy tudjak megallni onkielegites nelkul?
Az orális és anális szex a melegekre jellemző,vagy azokra,akikben túlzott a szexuális vágy.
Az önkielégítés is csak mostanában divat a fiatalok körében. Az embernek legyen önuralma,akkor kibírja önkielégítés nélkül is.
Én arra emlékszem, hogy más feleségére ne nézzünk vággyal, mert akkor már paráználkodtunk a szívünkbe.
De a kérdéseddel kapcsolatosan van szó a Bibliában olyanról, hogy nem végezhetsz önkielégítést, vagy meghatározná a szexualitás módját? Házastársak hogyan közeledhetnek egymáshoz? A Biblia a bölcsességre, türelemre tanít, nyilván ne elégítsd ki magad lépte nyomon, de nem tiltja, mert nem tér erre ki egyáltalán. Lehet, hogy Isten szándéka ellen szóltam most, de ez a tudatlanságomból fakad, viszont a Biblia egyáltalán nem tér ki ilyen dolgokra.
Ne kívánd a másét, és úgy szeresd a másikat, mint önmagadat, és a férj teste a feleségé, a feleség teste a férjjé. Erre tanít többek között.
Sziasztok
Első:
Az önkielégítés, az orális és anális szex már a rómaiaknál is óriási "divat" volt. De igazából már kereszténység előtti időkben is. Baromság, amit te mondassz, hogy "önuralom" kell. Az önkielégítés teljesen természetes, és nem roncsolja a testet, pont ellenkezőleg, a hiánya problémákat tud okozni (főleg lelki, de szélsőséges esetekben testit is)
1. Szoktam önkielégítést végezni, de ha akarnám, akkor simán kibírnám nélküle.
2. Én minden perverz gondolatot támogatok xD
A feleségem durcás lenne, ha felhagynánk az orális szexszel. :)
Az önkielégítés természetes dolog. Luther is ezt tartotta ("a test szükséglete"). Nem jó túlzásba vinni, az tény. De aki egyedül van, az jobb, ha így vezeti le a fölös energiáit, mint ha bűnt követne el.
Nehezen. Sok önfegyelemmel és még több imával.
Ebben meghajlok az egyház tanítása előtt. Mindegy, hogy mi a privát véleményem. Elfogadom a katolius egyház ajándékait (személyesen sokra tartom a gyónás és az áldozás szentségét), így elfogadom a tanításait is. Mint Arisztotelész az Athéni törvényeket.
Akkor ezek szerint nincs olyan olyan kereszteny aki ne maszturbalna? Vagy csak meg en nem talalkoztam vele? EZ azert kiabrandito.
De most felreteve minden teologiai vitat a maszturbalassal, meg az analis oralis szexxel kapcsolatban; a kerdesem meg mindig fenn all: van olyan egyedulallo kereszteny aki nem masztizik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!